Falcă vrea să-şi bage OMUL DE ÎNCREDERE la Cotroceni. Despre cine este vorba!

Falcă vrea să-şi bage OMUL DE ÎNCREDERE la Cotroceni. Despre cine este vorba!

Gheorghe Falcă (foto, stânga) se dă peste cap să vâre un om în cadrul Administraţiei Prezidenţiale. Adică, în preajma lui Klaus Iohannis. Nu vă gândiţi la senatorul Mihai Răzvan Ungureanu, desemnat deja consilier al preşedintelui, că el nu e omul lui Falcă.

Pe altcineva doreşte să propulseze Gheorghe Falcă la Cotroceni: este vorba de Glad Varga, tânăr şi ambiţios, la fel cum a fost pe vremuri şi actualul primar al Aradului. Iar dacă mai punem şi faptul că acesta a crescut „cu Falcă în suflet” mai că ne vine să credem că ceea ce afirmă gura lumii e adevărat.

De urmărit!

  1. pasarea malai viseaza sau de la dorinta la putinta e mult!

    Raspunde
  2. Consilier pe ce probleme ?
    Consilieri ar trebui sa fie peste 50 de ani.Nu tiflinci care nu au experienta.Poate secretar intr-un birou la un consilier.
    Oare de ce s iadat demisia din CL?

    Raspunde
  3. Dragă Tom, ai comis cel uțin două falseturi în compoziția asta. În ordinea în care au fost „cântate”: 1) „Falcă se dă peste cap să vâre un om… ”. Falcă nu se mai dă peste cap pentru nimeni și nimic (a învățat multe din experiența Igaș). 2) „este vorba de Glad Varga”. Chiar crezi că Glad Varga mai înseamnă ceva pentru Falcă și P(D,N?)L? Dacă da, înseamnă că ești singurul care mai crede asemenea basme.

    Raspunde
  4. pai asta inca e prunc de tata , si mai are de supt oleaca .

    Raspunde
  5. Rog Presedintele Romaniei sa nu se inconjoare cu traseisti politici (care trec dintr-un partid in altul precum sufla vantul puterii – pentru folos propriu), sa fie foarte atent cand alege echipa care – de fapt – il va reprezenta. In caz contrar, credibilitatea lui Iohannis va scadea brusc de la 80% la nici 15-20%. Si ar fi pacat. O tara intreaga spera la mai bine. Asa sa fie! Doamne ajuta!

    Raspunde
  6. Ma gandeam ca va urma o miscare politica dupa demisia lui Varga din CL. Dincolo de suspiciunile legate de cauzele retragerii din administratia aradeana, era cam greu de crezut ca tanarul Varga „dispare” subit din peisajul aradean si decide sa ramana in background, dupa toata „ascensiunea” rapida pe care a avut’o.

    Raspunde
  7. Ba, asta are intelect limitat ce sa caute acolo, in plus uitati-va ce moaca si ce freza are ciudatu…

    Raspunde
  8. Si diaspora ce parere are?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.