Familia Regală își va petrece Crăciunul și Revelionul la Săvârșin. Cum a fost pregătit castelul (GALERIE FOTO)

Familia Regală își va petrece Crăciunul și Revelionul la Săvârșin. Cum a fost pregătit castelul (GALERIE FOTO)

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu se vor afla la Săvârșin de Crăciun și Anul Nou.

Programul Custodelui Coroanei și al Principelui Radu în zilele de sărbătoare ale Crăciunului și în cele ale Anului Nou rămâne același, ca în fiecare an.

Masa de Ajun și bradul de Crăciun au fost împodobite în castel, iar cele 300 de pachete cu cadouri pentru familiile aflate în nevoie și pentru oamenii vârstnici sau bolnavi au fost pregătite.

Angajații Ocolului Silvic Regal și cei ai Fundației Colecția Familiei Regale vor primi, de asemenea, din partea Majestății Sale, un cadou de Crăciun care va cuprinde bunătăți tradiționale și produse pentru curățenia casei. Întâlnirea celor două colective de angajați cu cuplul regal va avea loc la sfârșitul zilei de 23 decembrie.

Vineri, 24 decembrie 2021, la ora 12, Majestatea Sa Margareta va primi, în Satul Regal, dubașii din Săvârșin care, îmbrăcați în straie tradiționale, vor da glas colindelor străvechi ale locului. După aceea, Majestatea Sa va împărți cadouri familiilor nevoiașe din Săvârșin.

În aceeași zi, la ora 15, Biroul de Presă al Casei Majestății Sale va transmite mesajul de Crăciun al Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei.

Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Revelionul, la Castelul Săvârșin.

Foto: https://www.facebook.com/FamiliaRegala

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.