Fanii UTA-ei sărbătoresc revelionul în avans, la Old Lady’s Pub

Fanii UTA-ei sărbătoresc revelionul în avans, la Old Lady’s Pub

Deja tradiţionalul Revelion al utiştilor va avea loc duminică, 28 decembrie, la Old Lady’s Pub, după ora 18, anunţă Suporter Club UTA. „Îi aşteptăm pe toţi utiştii să vină câteva ore alături de prietenii lor cu suflet alb-roşu , în speranţa unui an nou mult mai bun pentru Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc”, precizează reprezentanţăă suporterilor.

De remarcat, că Suporter Club UTA a desfăşurat în zilele de dinaintea Crăciunului câteva acţiuni umanitare prin care utiştii au dorit aducă bucurie în sufletele unor copii arădeni.

În seara zilei de luni, 22 decembrie, Moş Crăciun utist a fost în faţa Primăriei, unde a împărţit cadouri copiilor aflaţi în piaţă, chemându-i totodată pe aceştia şi pe părinţii lor la meciurile din primăvară ale Bătrânei Doamne. „Mulţumită contribuţiilor unor membri, dar şi din fondurile proprii ale asociaţiei, am reuşit să achiziţionăm o combină frigorifică pentru Centrul de Recuperare şi Reabilitare Copii cu Dizabilităţi din strada Tudor Vladimirescu, municipiul Arad. Nu în ultimul rând am reuşit şi în acest an să le facem un Crăciun mai fericit câtorva copii sărmani din satul Caporal Alexa, aparţinător oraşului Sântana”, precizează reprezentanţii Suporter Club UTA.

Foto 1: Old Lady’s Pub (Facebook)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.