FĂRĂ publicarea unui anunț! Cum va alege Primăria firma care se va ocupa de DEZINFECȚIE în oraș

FĂRĂ publicarea unui anunț! Cum va alege Primăria firma care se va ocupa de DEZINFECȚIE în oraș

Potrivit noilor reglementări prevăzute de Ordonanța Militară nr. 4, este necesar să se efectueze acțiuni de dezinfecție în orașe.

Primăria Municipiului Arad informează că firma, sau firmele, care se vor ocupa de această operațiune se vor alege în urma unei proceduri de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț.

„În ceea ce privește punerea în aplicare a Ordonanței Militare nr. 4 din 29 martie 2020, potrivit căreia administrația locală trebuie să asigure serviciile de dezinfectare periodică a spațiilor comune dintre blocurile de locuințe, a fost inițiată procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, în conformitate cu art. 104 alin (1) lit c) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice. Întrucât intenționăm ca operațiunea de dezinfecție să se încheie în câteva zile, orașul a fost împărțit în 4 sectoare, prin urmare se va incheia contract cu unul sau mai mulți operatori”, a declarat pentru newsar.ro, Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Foto: arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.