„Farmecul Copilăriei“, în curtea cinematografului Arta. Ce surprize îi așteaptă pe copii și ce reguli trebuie să respecte

„Farmecul Copilăriei“, în curtea cinematografului Arta. Ce surprize îi așteaptă pe copii și ce reguli trebuie să respecte

O nouă ediție a evenimentului „Farmecul Copilăriei“ va începe duminică, 28 iunie 2020, în curtea cinematografului Arta, din municipiul Arad.

Organizatorii, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad au ales acest spațiu ca o alternativă la Parcul „Aventura Voinicilor“ din oraș, pentru a reuși să respecte prevederile legale în vigoare, respectiv distanțarea socială și limitarea numărului de participanți.

Astfel, până la ridicarea restricțiilor impuse pe perioadă stării de alertă, evenimentul „Farmecul Copilăriei“ va avea loc în fiecare duminică, în curtea cinematografului Arta, cu începere de la ora 16.00.

Din program nu vor lipsi atelierele creative, jocurile, concursurile, dar şi multe alte activităţi potrivite pentru cei mici.

Intrarea la eveniment este liberă, însă se va face pe bază de rezervare.

Se pot rezerva locurile prin SMS la numărul de telefon  0735.616.700 sau printr-un mesaj pe pagina de facebook/farmecul copilariei.

Program: 16.00 –  17.30 prima serie, 18.00 – 20.00 a doua serie.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.