Fascinanta VIAŢĂ DE NOAPTE din Arad: Imagini ULUITOARE din centrul oraşului

Fascinanta VIAŢĂ DE NOAPTE din Arad: Imagini ULUITOARE din centrul oraşului

Trei vaci şi un măgăruş care se plimbau azi-noapte nestingheriţi pe Bulevardul Revoluţiei stârnesc amuzamentul dar şi indignarea arădenilor, după ce imaginile cu aceştia au ajuns pe Facebook.

Dar nu e prima dată când în centrul Aradului se plimbă animale pe străzi, de-a lungul vremii pe Corso ajungând cai, vaci sau porci. Dar şi alte dobitoace. Chiar şi dobitoci!

Asemenea imagini fac parte din cotidianul obişnuit în unele cartiere ale Aradului, Alfa conducând într-un clasament virtual al unor asemenea apariţii. Dar, după cum se poate observa, şi centrul le face concurenţă serioasă!

Foto: Ciprian Todea

Cuvinte cheie
  1. Salut ce mai faceti? Bravo la toti care isi duc veacul in orasul minunat Arad! Eu am stat vreo cinvi ani si mia plaut foarte mult, insa nu stiu din ce motiv sau sub ce pretext sunt niste dobitoci de acolo care vor sami faca zilele cenusii si noptile albe! Leas spune direct sa stea in linistea lor acolo si sa nu ma supere sau enerveze ca sa nu le para foarte rau si sa regrete si ziua in care sau nascut! Deci inca o data va salut si sa aveti grija ce scrieti si ce faceti ca oamenii isi pierd mintile in tara asta si numai nasoale se intampla. Hai ciao!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.