Fată de 15 ani SECHESTRATĂ de preot ÎN BISERICĂ: Adolescenta susține că PREOTUL ar fi intenționat S-O ABUZEZE SEXUAL

Fată de 15 ani SECHESTRATĂ de preot ÎN BISERICĂ: Adolescenta susține că PREOTUL ar fi intenționat S-O ABUZEZE SEXUAL

Un nou scandal cu tentă sexuală lovește un preot care slujea până nu demult într-un lăcaș de cult din România.

Preotul, în vârstă de 62 de ani, a depus, zilele trecute, o plângere la poliție, în care acuză o tânără de 15 ani și pe părinții acesteia de șantaj. La rândul lor, părinții fetei l-au reclamat pe omul bisericii că le-ar fi sechestrat copila în lăcașul de cult și ar fi intenționat să o abuzeze sexual.

Scandalul a izbucnit după ce preotul din Borşa (judeţeul Maramureş) a mers la poliție și a depus o plângere împotriva tinerei de 15 ani din localitate care împreună cu familia l-ar fi amenințat, în mod repetat, că dacă nu le oferă suma de 20.000 de lei, îl vor reclama pentru tentativă de viol, potrivit voceatransilvaniei.ro.

La scurt timp poliţiştii au primit şi din partea tinerei o plângere în care aceasta susține că omul bisericii ar fi atras-o pe fată în lăcașul de cult, ar fi închis uşa şi s-ar fi comportat într-o manieră nepotrivită.

Adolescenta susține că salvarea a venit de la un enoriaş, care ar fi bătut la uşa bisericii, iar preotul s-ar fi speriat şi ar fi lăsat-o să plece.

Cazul este unul delicat, astel că poliţiştii din Maramureş au deschis un dosar penal de cercetare pe numele ambelor părţi. Până când se va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, părintele nu mai are voie să slujească în biserică.

Sursa: voceatransilvaniei.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.