Feieș acuză: „Cei de la UTA au fost în pauză la vestiar la Filiași!“ / Replica lui Grădinaru: „Eu am fost la toaletă!“

Feieș acuză: „Cei de la UTA au fost în pauză la vestiar la Filiași!“ / Replica lui Grădinaru: „Eu am fost la toaletă!“

În weekend a avut loc prima etapă a returului din liga a treia și au apărut deja primele conflicte. Național Sebiș a remizat, pe teren propriu, la zero cu Filiașiul, o partidă care era suspectată ca fiind una „rezolvată“. Asta deoarece oaspeții s-au plâns în perioada de pauză de lipsă de fonduri, dar au venit cu o zi înainte de meci și s-au cazat la Moneasa. Au fost voci care susțineau că Sebișul și-a rezolvat această partidă, mai ales după penalty-ul primit în final de repriză. În cele din urmă, partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

„A fost ghinion pur, așa e în fotbal. Am ratat penalty, am nimerit bara, nu știu ce să spun. Probabil că și băieții au intrat în acest meci mai demotivați, gândindu-se că vor câștiga fără probleme. Dar nu a fost așa, din păcate. Sunt foarte supărat, e normal să fiu așa, pentru că sunt un fan al echipei“, ne-a declarat Gheorghe Feieș.

La partida de sâmbătă au fost prezenți în tribune Roli Nagy și Codru Grădinaru, antrenorul respectiv team-managerul rivalei la promovare, UTA BD. Primarul Sebișului a avut unele afirmații dure legate de acest aspect: „Chiar dacă nu ne-am fi dorit, acest egal arată faptul că noi nu ne ocupăm cu astfel de lucruri murdare. Nu am făcut și nu vom face niciodată așa ceva. Din păcate, nu același lucru pot să îl spun despre alții. Cei de la Filiași au fost vizitați la Moneasa de cineva de la UTA și au fost motivați să scoată un rezultat bun. De asemenea, la pauză, cineva tot din staff-ul acestei echipe a coborât la vestiarul oaspețiilor și a avut o discuție cu ei. Nu dau nume, se știe cine a fost prezent la meci. Dar noi ne vom vedea de treabă în continuare în același mod ca și până acum, adică curat“.

Replica a venit din partea team-managerului UTA-ei, Codru Grădinaru. „Da, e adevărat, am fost sâmbătă la meci cu Roli Nagy ca să vedem o partidă de fotbal. Dar este incredibil ce aud și îmi pare rău, pentru că cei de la Sebiș sunt prietenii mei și nu vreau să intru în polemică cu ei. Eu la pauză am fost la toaletă, de aceea am plecat de pe locul meu. Nu am intrat în nici un vestiar, pur și simplu am avut nevoie să merg la toaletă!“. Mergând mai departe, Codru Grădinaru a mai menționat: „Cred că dacă cei de la Filiași ar fi fost motivați de cineva, indiferent de către noi sau altă echipă, nu ar fi ratat contraatacuri de trei contra unu, ar fi atacat mai mult poarta adversă și nu ar fi recurs la alunecări aiurea prin careu. Dacă stau bine să mă gândesc, dacă e să te gândești că a făcut cineva ceva la acest meci, cei de la Sebiș ar fi trebuit să fie suspectați de non – combat. Au ratat un penalty, au dat în bară… Dar probabil nu au reușit să se conecteze atât de repede la meciurile oficiale și au avut pur ghinion la acest meci“.

  1. Super vedetele astea de la Sebis cum plm sa mai joace fotbal cand ei sunt mai rau ca femeile, pe langa alcool si tigari, curve etc, mai vreti si rezultate :))) . ei saracii numa figurile sunt de ei in rest :))) . da macar feies baga banii nostrii in ei , manca-ne-ar pl …..

    Raspunde
  2. toaleta, vestiar… la sebis tot aia e!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.