Feieş: „Noi jucăm pe teren, alţii …“

Feieş: „Noi jucăm pe teren, alţii …“

La disputa dintre Naţional şi Şoimii Pâncota şi-au făcut apariţia atât primarul cât şi vice-primarul oraşului Sebiş. Gheorghe Feieş a preferat să urmărească partida din tribună, alături de bunul său prieten Pavel Piroş – patron al divizionarei secunde arădene –, în timp ce Radu Demetrescu a luat loc la tribuna oficială alături de directorul sportiv Augustin Păcurar.

„A fost un meci echilibrat, având în vedere că noi nu ne-am găsit încă o echipă de bază, un prim unsprezece stabil, e normal ca relaţiile de joc să nu fie aşa cum ar trebui să fie. Sper ca în perioada următoare să se cristalizeze o formulă de echipă tip pentru meciurile de campionat ce stau să înceapă. Nu mă îngrijorează rezultatele din meciurile amicale, am mare încredere în staff-ul tehnic şi valoarea unor jucători“, ne-a declarat Gheorghe Feieş.

Acesta a răspuns şi acuzaţiilor din ce în ce mai intense care vin din partea contracandidatelor la promovare: „Noi, vă putem asigura, nu vom face jocuri de culise, vom juca doar pe tere. Alţii nu ştiu dacă o vor face, e strict problema lor, nu a noastră“.

  1. La puscarieeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  2. cine? toata echipa?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.