Felicia Filip a deschis stagiunea 2015 a Teatrului de Vară Ethos, din Arad (GALERIE FOTO)

Felicia Filip a deschis stagiunea 2015 a Teatrului de Vară Ethos, din Arad (GALERIE FOTO)

Cea de a treia Stagiune Estivală a Teatrului de Vară Ethos, din Arad, a fost deschisă duminică seara cu o Gală de Operetă, ai cărei protagoniști au fost soprana Felicia Filip și tânărul bariton Liviu Holender (23 de ani), fiul maestrului Ioan Holender.

Ei au urcat pe scena instalată în curtea Centrului Cultural Județean Arad, alături de Ansamblul „Johann Strauss Modern” (coordonator artistic Constantin Tălmaciu), sub bagheta dirijorului Christian Pollack, din Austria.

Întregul spectacol, prezentat de regizorul Cristian Mihăilescu, soțul și managerul Feliciei Filip, a fost un adevărat regal muzical constând din arii, duete și melodii din operete celebre, între care au fost intercalate creații muzicale provenite din cele două genuri muzicale înrudite, opera și musicalul, prestația celor doi artiști lirici fiind răsplătită cu generoase aplauze de numerosul public prezent la Gala de Operetă.

Invitatul special al serii a fost Ioan Holender, fost director al Operei de Stat din Viena în perioada 1992 — 2010, fiind cel mai longeviv și apreciat conducător al acestei prestigioase instituții de cultură. El a făcut o predare simbolică către fiul său a rolului toreadorului din opera ‘Carmen’ de Bizet, rol pe care l-a interpretat pe scena Operei Naționale din Timișoara la începutul anilor ’90, sub bagheta maestrului Nicolae Boboc.

În deschiderea Galei de Operetă, Cornel Ungureanu a prezentat cartea intitulată „Ioan Holender de la Viena la Timișoara”, pe care a semnat-o împreună cu Vasile Bogdan, apărută la finele anului trecut, la Editura „Brumar”.

  1. Mi-a placut foarte mult tot inclusiv aranjamentele cu flori, mai ales chitara cu flori de la intrare . felicitari la organizatori pentru ceea ce fac , e al doilea an cand merg la ei

    Raspunde
  2. Da da da bravo organizatorilor mi-a placut tot am fost cu sotia si mergem si miercuri la teatru , nu am facut poze cu vioara oare o sa mai fie maine

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.