Femei forțate să NASCĂ în LIFT, în PARCĂRI sau în BAIE! Motivul este HALUCINANT

Femei forțate să NASCĂ în LIFT, în PARCĂRI sau în BAIE! Motivul este HALUCINANT

Potrivit unor statistici îngrijorătoare, din 2014 și până acum, peste 3 000 de femei au fost obligate să nască în afara sălii de nașteri a maternității. Ele au fost nevoite să se decurce singure, iar unele au născut pe coridorul spitalului, la toaletă, în parcare, sau la un alt spital, la două ore distanță de cel din localitatea unde locuiesc.

Astfel de cazuri au fost întâlnite în Marea Britanie, din cauza lipsei de moașe și de personal, precum și din cauza paturilor insuficiente. Spitalele nu mai fac față numărului tot mai mare de femei care rămân însărcinate la vârste tot mai fragede.

De asemenea, foarte multe femei care suferă de obezitate decid să facă un copil, iar astfel crește și numărul sarcinilor cu probleme și complicații.

Din aceste motive este o adevărată criză în maternitățile din Marea Britanie, iar femeile, chiar și în stare avansată de graviditate, sunt sfătuite să vină cât mai târziu la spital din cauza lipsei de locuri. De multe ori ele ajung prea târziu la medic și nasc unde pot, chiar și în toaleta spitalului.

Sursa: Daily Mail

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.