Femeie bătută de fostul iubit în plină stradă la Arad

Femeie bătută de fostul iubit în plină stradă la Arad

O tânără a fost bătută în plină stradă de fostul iubit, femeia fiind salvată din mâinile atacatorului de câțiva jandarmi aflați în zonă la momentul respectiv.

Un bărbat de 29 de ani din Arad s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe, după ce și-a bătut fosta iubită. Jandarmii aflați în serviciu s-au sesizat din oficiu după ce au observat o femeie care striga după ajutor și era fugărită de un bărbat în jurul unui autoturism.

Totul s-a întâmplat miercuri după-amiază pe Calea Aurel Vlaicu. Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între cei doi, bărbatul s-a năpustit asupra femeii aplicându-i câteva lovituri în zona feței. „Actele de violență au durat câteva minute, până în momentul în care jandarmii i-au observat și au intervenit pentru aplanarea conflictului. Pe numele bărbatului, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, conform Codului Penal. Actele de sesizare au fost înaintate organelor de cercetare penală, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.