Începe BĂTĂLIA pentru locurile de parcare de la Fast Park! Condiții de participare și actele necesare la dosar

Începe BĂTĂLIA pentru locurile de parcare de la Fast Park! Condiții de participare și actele necesare la dosar

Laurențiu Puf, șeful Serviciului Parcări de Reședință al SC Recons SA anunță că astăzi a început preluarea cererilor pentru locurile din parcarea tip Fast Park de strada Zalău din Micălaca.

Este vorba despre 112 locuri de parcare, dintre patru sunt destinate persoanelor cu dizabilități. 

Termenul limită de depunere a cererilor este 10 noiembrie 2021.

„După 10 noiembrie, pe site-ul https://www.reconsarad.ro/parcari-de-resedinte și prin SMS la numărul trecut în cerere vor fi anunțate data, ora și locul desfășurării licitației”, a precizat Laurențiu Puf.     

Pentru dosarul de participare la licitație este nevoie de o cerere tip, care se obține și se depune la punctul de lucru Parcări de Reședință din Calea Aurel Vlaicu bl. Z20/B, ap.34, parter (lângă Oficiul Poștal nr. 8). Cererea poate fi descărcată și de aici: https://www.reconsarad.ro/servicii-oferite/parcari-de-resedinte/

La licitație poate participa orice persoana fizică cu domiciliul în vecinătatea parcării tip Fast Park,

Pentru depunerea cererii de participare la licitație este obligatorie prezentarea, în original, a cărții de identitate și a certificatului de înmatriculare a autovehiculului din care să rezulte inspecția tehnică periodică valabilă. 

„De remarcat, că pot solicita participarea la licitație, în aceleași condiții, și persoanele care își desfășoară activitatea în zona deservită de Fast Park, cu adeverință de la locul de muncă. Contractele de închiriere pentru parcare sunt valabile numai pentru autoturismele cu numerele de înmatriculare pentru care sunt încheiate, acestea nefiind transmisibile”, spune Laurențiu Puf.

Trebuie spus că locurile de parcare pentru persoanele cu handicap riverane se utilizează doar în baza cardului și nu pot fi rezervate/închiriate.

Dosarele de înscriere la licitație pot fi trimise și online, la adresa de e-mail contracte.rezidentiale@reconsarad.ro. Prin e-mail, cei care se înscriu on-line vor primi și numărul de înregistrare alte detalii privind dosarele incomplete, dacă este cazul.

„Persoanele care depun cereri on-line vor participa la licitație cu condiția să dețină  asupra lor în formă autentică actele depuse prin email. Persoanele care dețin un loc de parcare cu contract vor putea depune dosare pentru participarea la licitați dar pentru un alt autovehicul decât cel trecut în contractul existent”, a mai precizat Laurențiu Puf.

  1. […] post Începe BĂTĂLIA pentru locurile de parcare de la Fast Park! Condiții de participare și actele ne… appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.