Femeie ÎNSĂRCINATĂ, BĂTUTĂ pe masa de operație chiar de MEDICUL cu care trebuia să nască. Motivul este HALUCINANT! (FOTO)

Femeie ÎNSĂRCINATĂ, BĂTUTĂ pe masa de operație chiar de MEDICUL cu care trebuia să nască. Motivul este HALUCINANT! (FOTO)
Caz revoltător într-o maternitate! O femeie a fost luată la bătaie de către medicul cu care trebuia să nască, sub privirile unui alt cadru medical, care o ținea de mâini și de picioare ca să nu se poată mișca, în timp ce medicul o lovea.
Scenele îngrozitoare au fost surprinse de camerele de luat vederi dintr-o maternitate din orașul Hohhot din China.În imagini se vede cum medicul chirurg, aparent tot o femeie, o lovește pe pacientă în cap și la picioare, în vreme ce o asistentă sau un alt medic o imobilizase. Motivul este unul HALUCINANT!

Se pare că femeia însărcinată nu-și plătise niște facturi mai vechi pentru servicii medicale prestate anterior, iar medicul ei îi cerea acum bani în plus.

Numele femeii însărcinate nu a fost dat publicității din motive lesne de înțeles, iar opinia publică cere acum sancționarea medicului și a asistentei care a participat la incidentul care a indignat o lume întreagă.
Doctor-beats-a-patient-during-surgery Doctor-beats-a-patient-during-surgery (1)

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.