Femeie MOARTĂ în spital și externată fără știrea familiei! Se așteaptă rezultatul testului pentru CORONAVIRUS

Femeie MOARTĂ în spital și externată fără știrea familiei! Se așteaptă rezultatul testului pentru CORONAVIRUS

Digi 24 a prezentat un caz halucinant petrecut la Arad: O femeie a murit iar familia a aflat după două zile că a fost externată decedată. Se așteaptă rezultatele pentru coronavirus.

Este vorba despre o femeie care a suferit arsuri într-un incendiu, a cărei evoluție a fost în general bună, dar lentă, potrivit nepotului victimei care s-a interesat în permanență de starea de sănătate a acesteia. Începând de joia trecută veștile despre femeie au început să îngrijoreze, familia aflând să starea de sănătate a acesteia a început să se deterioreze. Aparținătorii au întrebat dacă nu cumva este vorba despre o infectare cu coronavirus și li s-a spus că femeia a fost testată dar că nu se cunoaște încă rezultatul testului.

„În fiecare zi până duminică 29 martie am sunat zilnic, am luat legătura cu secția ATI 2, pentru a ne informa în legătură cu stare de sănătate și în legătură cu acel test, dacă a venit sau nu. Până duminică 29 martie ni s-a transmis în permamență că rezultatul nu a sosit, că rezultatul îl primește un domn doctor de la Spitalul Județean Arad și el îl va transmite secției ATI 2. Deci mi se pare strigător la cer, de joi până duminică să nu se primească un rezultat de test. Luni am încercat din nou să sunăm, să vedem, s-a primit rezulatul testului, care mai e starea de sănătate, ce se întâmplă, nu a răspuns nimeni toată ziua. Undeva spre seară, în jur de ora 20:00 dacă nu mă înșel, am reușit să luăm legătura, cu o doamnă infirmieră, asistentă, că toți de la ATI 2 au fost transferați la Grădiște. Marți, împreună cu toate rudele am încercat să abordăm diferite piste. Într-un final am luat legătura cu Biroul de internări de la Spitalul Județean Arad. Ne-a transmis că a fost – atenție – externată în 29 martie, duminică. Reacția mea a fost una de șoc, că nu avea cum să fie externată fără ca noi să știm… Am rugat-o să verifice mai atent, că sigur nu e asta situația reală. A mai verificat dumneaai, a revenit spunându-mi că a fost externată, dar decedată! Șocul, vă dați seama, a fost imens. Cum puteți să spuneți astăzi, 31, marți, că e decedată din 29 martie și nimeni din familie nu a fost anunțat în ideea că noi zi de zi am încercat să aflăm informații. Am început să luăm legătura cu casele funerare din Arad să vedem dacă pe undeva ceva se știe. Și într-un final am aflat că de două zile era într-un sac negru, specific, sigilat la una din aceste case funerare din Arad”, povestește nepotul victimei, citat de Digi 24.

Jurnaliștii de la Digi 24 au anunțat că vor reveni asupra acestui caz, pentru că nu au reușit să vorbească cu nimeni la Spitalul Județean din Arad.

Vezi aici materialul video prezentat de Digi 24.

<iframe src=”https://www.digi24.ro/embed/stiri/actualitate/evenimente/pacienta-gasita-de-rude-la-pompe-funebre-familia-a-aflat-dupa-3-zile-ca-a-fost-externata-decedata-desi-s-a-vorbit-la-spital-zilnic-1285139?video=0&width=570&height=320″ allowfullscreen marginwidth=”0″ marginheight=”0″ align=”top” scrolling=”No” frameborder=”0″ hspace=”0″ vspace=”0″ width=”570″ height=”320″ ></iframe>

  1. va mai mirati? se intampla asta si cand nu e corona

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.