Femeie OMORÂTĂ de maşina unei firme de pază şi protecţie! Curios, dar „nimeni nu a văzut, nimeni nu știe…”

Femeie OMORÂTĂ de maşina unei firme de pază şi protecţie! Curios, dar „nimeni nu a văzut, nimeni nu știe…”

Arădenii s-au mobilizat pe Facebook, pentru a afla adevărul despre o femeie care şi-a pierdut viaţa duminică, lovită de o maşină a unei firme de pază şi protecţie.

Femeia a fost lovită în cartierul Micălaca, pe bulevardul Nicolae Titulescu, fiind accidentată grav şi ulterior decedând.

Pe reţeaua de socializare curg comentariile la postarea care prezintă cazul:

Duminică, 19 august 2018, în jurul orei 9,00, la trecere de pietoni din Micalaca, la Universitatea Aurel Vlaicu, O…

Publicată de Liliana Necula pe Joi, 23 August 2018

Contactată de NewsAr.ro, Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a declarat: „Din primele cercetări efectuate la faţa locului, în data de 19 august, în jurul orei 9,30, un tânăr de 27 de ani, din Şiria, care a condus un autoturism pe bulevardul Nicolae Titulescu în direcţia străzii Voinicilor, a surprins şi accidentat grav o femeie de 87 de ani, din Arad, care în calitate de pieton a traversat strada între cele două treceri pentru pietoni aflate la intersecţia cu strada Elena Drăgoi”.

Între timp, femeia a decedat iar cercetările în cauză continuă, foarte importanţi fiind eventualii martori dar şi posibilele imagini care ar fi putut fi surprinse de camerele de luat vederi.

Foto 1: Arhiva (rol ilustrativ)

  1. Nu cred ca aceasta fem,care era foarte atenta cind traversa strada ,a trecut pe loc interzis.Chiar eu era sa fiu lovita de mai multe ori tot in micalaca ,un sofer ceda trecerea dar venea altu cu viteza si te calca ,cite victime mai trebuie sa fie ca sa se ia masuri pentru soferi vitezomani la trecereade pietoni?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.