Femeie omorâtă în propria casă. Anchetatorii îl caută pe cel care a comis fapta

Femeie omorâtă în propria casă. Anchetatorii îl caută pe cel care a comis fapta

O arădeancă a fost omorâtă în propria casă, anchetatorii îl caută acum pe cel care a comis fapta.  

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a fost sesizat, la data de 5 martie,  prin apel la numărul de urgență 112, despre faptul că o persoană de sex feminin a fost găsită decedată în propria locuință, aceasta prezentând urme de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din polițiștii ai Serviciului de Investigații Criminale, ai Poliției Orașului Pâncota, ai Serviciului Criminalistic și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Județean Arad sub coordonarea procurorului de caz din cadrul  Tribunalului Arad, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Județean Arad în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate în vederea depistării autorului și tragerii acestuia la răspundere, în cauză existând un cerc de suspecți.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.