Femeie, VICTIMĂ într-un ACCIDENT rutier în care au fost avariate CINCI MAŞINI (FOTO) – UPDATE

Femeie, VICTIMĂ într-un ACCIDENT rutier în care au fost avariate CINCI MAŞINI (FOTO) – UPDATE

O femeie a fost rănită într-un accident rutier care a avut loc în această după-amiază în zona 300 din cartierul arădean Micălaca.

Potrivit primelor informaţii, a fost vorba despre o coliziune între două autoturisme, în urma căreia unul dintre ele a fost proiectat în maşinile parcate în faţa blocului 301.

„Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit în municipiul Arad în zona bisericii Maranata cu două echipaje, unul descarcerare și unul SMURD, pentru extragerea unei victime încarcerate în urma unui accident rutier. Victima, femeie, a fost extrasa în viață și predată echipajului SMURD”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

UPDATE: Ce spune Poliţia

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, „în jurul orei 16.00, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier, în municipiul Arad. Din primele cercetări, a reieșit că o arădeancă de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Marcel Olinescu, la intersecția cu Nicolae Titulescu, ar fi fost acroșată de un alt autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a femeii (la prima vedere), aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și evaluarea stării sale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii auto nu era sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.