Femeile din ALDE Arad, implicate în acţiuni caritabile

Femeile din ALDE Arad, implicate în acţiuni caritabile

Urmând cele spuse de Antoine de Saint- Exupery („Te îmbogățești prin ceea ce dăruiești și îți îmbogățești putința de a dărui”), organizaţia de femei a ALDE Arad a organizat pe parcursul anului 2015 mai multe acțiuni caritabile și social-politice.

Prima acțiune caritabilă s-a desfășurat în săptămna Patimilor, când un grup de femei inimoase au dăruit unui Cămin de bătrâni cele necesare pentru masa de Paști. Acțiunea politică a constat în deplasarea membrelor organizației, în cadrul unei vizite de lucru și a unui schimb de experiență, în data de 21 noiembrie 2015, la Organizația de femei ALDE din Satu-Mare, unde s-au dezbătut teme politice, sociale și culturale.

În toamna acestui a fost lansat proiectul „Nu uita de semenul tău”, care s-a desfăşurat în două etape: Prima a avut loc în luna septembrie şi a constat în organizarea unui concurs de preparare şi conservare a murăturilor iar ce-a de a doua etapă a avut loc în prejma sărbătorilor de iarnă, moment în care murăturile împreună cu alte alimente şi dulciuri au fost dăruite unor persoane cu care soarta a fost mai puţin blândă.

Anul 2015 s-a încheiat tot cu o acțiune caritabilă: În a doua zi de Crăciun au fost oferite daruri unor copii din cadrul unui centru de plasament.

„Să nu uităm că fiecare, după posibilităţi, putem aduce un moment de bucurie şi un zâmbet pe chipul celui de lângă noi”, a declarat Mirela Ghidarcă, preşedintele preşedinte OFLDE Arad.

  1. Femeile de la CIUPE SRL, ala nu mai este partid!!! Ciupe presedinte, fiicasa presedinte, salariata, sofer”d.na mirela” presedinte, fratesu presedinte…..aici este oare un caz de nepotism??? Verificati cate partide au mai tranzitat cei amintiti inainte!

    Raspunde
  2. „organizaţia de femei a ALDE Arad a organizat” si
    ” a declarat Mirela Ghidarcă, preşedintele preşedinte OFLDE Arad.”

    preşedintele preşedinte?? asta e functie noua la ALDE ? :))) Cin` dreaq a scris articolul asta? ….de fapt cred ca asta vine direct de la ALDE comunicat 😉 – nu m-ar mira 😉

    Raspunde
  3. De ce sunteti rautaciosi dragii mei?? Aceste doamne vor sa faca, au si facut deja lucruri bune in Arad. Nu va lasati intimidate dragele mele colege din ALDE de acesti concetateni platiti sa va insulte si sa va denigreze. Felicitari pt. tot ce ati facut si succes in ceea ce doriti sa faceti in municipiu si judet! Va sustinem!!!

    Raspunde
  4. sustin orice actiune de caritate menite sa ii ajute pe cei mai necajiti de pe langa noi…indiferent ca ajutorarea provine de partide, ong.uri sau individual. Felicitari doamnelor!

    Raspunde
  5. rautati gratuite 1 ianuarie, 2016, 7:27 pm

    observ cu stupoare ca mentalul unor cititori e de o superficialitate rara…haideti sa nu punem accent pe idea principala ci sa ne legam de chestiuni neimportante! asta e unul din motivele pentru care am ajuns in situatia asta…esentialul e neglijat!

    Raspunde
  6. O gramada de traseisti fac astfel de sindrofii doar sa adune ceva capital electoral….scarbosenii electorale

    Raspunde
  7. Iar va deranjaza CIUPE si asta e bine.CIUPE liberal adevarat te sustinem.

    Raspunde
  8. Chiar daca este un lucru bun facut pentru cei aflati in lipsuri si nevoi, vad ca deranjeaza numai prin faptul ca vine din partea ALDE. Pacat!!! Oricum ALDE a demonstrat si va demonstra si in continuare ca este de partea cetatenilor si a problemelor acestora pe care incearca si in buna parte reuseste sa le rezolve.

    Raspunde
  9. Nu ne vom lasa intimidati de catre cei rauvoitori!!! ALDE va face in continuare numai actiuni si lucruri bune pt. cetateni!!!

    Raspunde
  10. Nu va lasati intimidati ca doara aveti obrazul destul de gros….traseistilor, strada nu va mai vrea, ipocritilor

    Raspunde
    • Care strada mai @??? Ai mult tupeu vad ca in continuare!!!V-ati folosit de strada prin manipulari marsave sa schimbati un guvern chiar daca acest guvern a facut ceva pt. tara,dar nu a fost pe placul presedintelui vostru care tot prin manipulari la fel de marsave a castigat alegerile. Nu mai tine mai @!!! Tot mai multi romani isi dau seama de ce ati facut si ce vreti sa mai faceti in tara asta cu propaganda voastra paguboasa pt.popor si benefica pt.voi clica johano-basista.

      Raspunde
  11. Felicitări doamnelor, până la urmă contează zâmbetul adus pe chipul celui trist……..restul e invidie……

    Raspunde
  12. Campanie electorala ieftina, ar trebui amendate astfel de actiuni!!! DACA VREI SA FACI UN BINE NU TREBUIE SA MERGI CU PRESA ACOLO SI SA APARI PRIN PRESA!!! SCOPUL A FOST SA FACA CAMPANIE, CU SIGURANTA ACTIUNE MARCA IONEL CIUPE, FOST SI VIITOR CANDIDAT LA PRIMARIA ARAD IAR APOI LA PARLAMENTARE…..

    Raspunde
  13. @ corina , bla bla si@ 3 ianuarie, 2016, 10:23 pm

    Mai nimurucilor (nimurucule) doar de asta santeti buni , sa clevetiti si sa improscati cu noroiul jignirilor , niste biete rime baloase pe care le macina rau frustarea si invidia .

    Raspunde
  14. foarte adevarat ce spuneti, daca e caritate din ce cauza este publicitate? Sa le fie rusine! Sunt niste persoane demne de tot dispretul nostru. DRAGI ARADENI SA NU-I UITAM LA VOT!

    Raspunde
  15. Uau,ce replici,uite cum se vede de bine ca ALDE Arad face valuri nu gluma.Se pare ca deranjeaza,oare de ce? Pentru ca sunt a treia forta politica.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.