Femeile din PDL Arad se reorganizează cu un scop precis: SCHIMBAREA Dorinei Chambree cu Adriana Chirilov! (FOTO)

Femeile din PDL Arad se reorganizează cu un scop precis: SCHIMBAREA Dorinei Chambree cu Adriana Chirilov! (FOTO)

PDL Arad continuă demersul de a alege noi structuri de conducere în ceea ce privește organizațiile de femei din județ, se arată într-un comunicat de presă al democrat-liberalilor.

Astfel, organizația de femei a filialei PDL Vladimirescu (din care face fac parte reprezentantele localităților Horia, Cicir și Mândruloc) și-a ales, zilele trecute, o nouă structură de conducere. În urma alegerilor, OF-PDL Vladimirescu are următoarea structură:

Viorica Arba – președinte;

Florica Serac – vicepreședinte;

Marina Plaveți – vicepreședinte;

Lidia Cuc – vicepreședinte;

Manuela Saidoș – vicepreședinte;

Paraschiva Tamaș – secretar executiv;

Iulia Iancu – secretar executiv;

Adina Vâtcă – secretar executiv;

Romina Beleni – secretar executiv.

Alegerile s-au desfășurat sub supravegherea și îndrumarea Adrianei Chirilov, coordonator al Comisiei de Reorganizare a Organizației Județene de Femei a PDL Arad, și a domnului Ioan Plaveți, consilier județean și secretar general al PDL Arad, se mai arată în comunicat.

„Încă o dată se dovedește că PDL Arad este una dintre cele mai bine organizate filiale de partid din țară, cu structuri complexe pentru fiecare segment de membri și pentru fiecare localitate în parte. Astfel, deși se fac alegeri în mai multe organizații de femei ale partidului, pot spune că doamnele democrat-liberale sunt gata de o colaborare intensă și de lungă durată cu doamnele din Partidul Național Liberal, partid cu care formăm în acest moment Alianța Creștin Liberală. Le urez succes noilor conduceri și sper ca implicarea lor în acțiunile următoare să fie de bun augur și în folosul comunităților”, a declarat Adriana Chirilov.

De remarcat, că prin reorganizarea organizaţiilor de femei se urmăreşte, în final, schimbarea conducerii Organizației Județene de Femei a PDL Arad, mai precis alegerea Adrianei Chirilov în locul Dorinei Chambree, prima făcând parte din tabăra lui Gheorghe Falcă iar cea de a doua fiind cunoscută ca o susţinătoare a lui Nicolae Ioţcu.

  1. Pai Adriana era cunoscuta pe la noi la Tarnova pe cand presta la nunti….si in spatele scenei si-o….intelegeti voi mai departe….va dati seama ce partid a ajuns PDL cu oameni din astia

    Raspunde
  2. Dar asta Chirilov nu trebuia sa fie inchisa cu scandalul de la zona libera?

    Raspunde
  3. Sa inlocuiesti un profesor universitar(Chambre) cu o alcoolica(Chirilov) e o realizare pentru partid.BRAVOO pt.conducere.Spun alcoolica deoarece exista poze din noaptea clatitelor la Dezna cand d-na consilier a baut 2l vinars cu colega ei…si au ajuns la dedicatii tip ”pentru neagra…”.

    Raspunde
  4. Poama asta e rau analfabeta , pe langa ca nu stie sa lege doua cuvinte mai e si o hoata ordinara – vorbim de chirilov. Cat de penibil a ajuns pdl – ul cu astfel de oameni….e clar ca se vrea daramarea lui definitiva pe Arad.

    Raspunde
  5. Bravo PDL inlocuiti un profesor cu o tiganca! Oare cei de la Bucuresti stiu asta?

    Raspunde
    • La Bucuresti d-na Pistru o fi prezentat_o ca fiind idolul femeilor din Arad,asta dupa gindirea ei de la tara…emancipeazate doamna!!!! ca arati penibil alaturi de asa un exemplar gen NEAGRA(Chirilov).

      Raspunde
      • Va dati seama sa ai idol o tiganca parsiva si hoata…..bravo Pdl va alegeti de minune oamenii care va reprezinta. Nici la PPDD unde sunt multi tigani nu ar fi primita si voi o puneti sefa. Mi-e scarba de PDL Arad!

        Raspunde
      • Initial au vrut sa o puna sefa la femei pe municipiu, si dupa ce s-au revoltat mai multe femei care chiar muncesc si au ceva de spus in organizatie au ales pe altcineva si ca sa nu ramana de caruta, s-au gandit ca pe judet e chiar mai bine decat pe municipiu. Acolo nimeni nu comenteaza pentru ca sunt organizatii mici de pana in 10 femei in fiecare localitate si alea executa, pe municipiu nu o mai suporta nimeni, si credetima ca stiu ce zic.

        Raspunde
    • FEMEILE DIN JUDET 14 august, 2014, 12:00 am

      CRED CA AR TREBUI SA AFLE SI BUCURESTIUL CE SE INTAMPLA LA ARAD.

      Raspunde
  6. Iarasi tiganca asta de care am ras pe spate la emisiunea lui Ghilea? Parca era emisiunea Las fierbinti Ghilea. Clar ca asta nu stie decat la linga si atat, e singura ei aptitudine.

    Raspunde
  7. Trebuie sa fii chior, tampit, cretin , idiot…etc …. ca sa faci o asemenea schimbare! Nu le cunosc pe nici una dar din ce am citit si vazut…..cum sa schimbi o tiganca analfabeta cu un profesor universitar????? Ce faci cu imaginea partidului???? Sau mai mult….. tu cu o inalta functie iti alaturi imaginea de astfel de oameni doar ca te ling ?????

    Raspunde
  8. PDL colegiul 3 9 august, 2014, 7:12 pm

    Am intrat in PDL colegiul 3 fiindca locuim in Aradul Nou. Asa am cunoscut pe cateva femei si bineinteles pe Adriana Chirilov. Nu am vrut niciodata sa am o functie in partid sau unele beneficii, ci doar sa particip activ la un partid in care credeam. Dupa o perioada de timp m-au socat unele faze….. Femeile veneau si plecau….multe erau prostite de Chirilov cu locuri de munca mai bune, ca dupa o perioada de timp isi dadeau seama ca erau prostite pe fata. Singurele actiuni care se intamplau era mestecatul in fasole si cam atat…..actiuni realizate cu mare mandrie de respectiva pe banii partidului dar insusindu-si meritele de una singura. Dar ce a fost mai socant – si de aceea am plecat…..faptul ca am muncit in campania lui Seculici si banii ce trebuia sa ii primesc au ajuns injumatatiti….am aflat apoi ca Chirilov si-a bagat mana in ei furand de la fiecare femeie cate o suma de bani, dupa cum considera ea de bunavointa. Asta a pus capacul activismului meu politic si am incheiat definitiv cu PDL Arad. Mare dezamagire ! Am intalnit si oameni cu caracter, constiinta…dar din pacate nu erau promovati sau ajutati si de aceea stateau pe margine, doar pentru ca nu erau lingai ca si ea. Pacat…..

    Raspunde
    • nu fi trist/a …daca ai intrat in banda asta de lichele pentru bani/functie , iti meriti soarta

      Raspunde
    • Si eu am patit ca tine,pe mine insa m-a certat d-na PISTRU ca am avut curajul sa spun ca Adriana CHIRILOV este un gunoi stradal si nu pot face echipa cu ea.Ori o vrei pe Chirilov ori pleci…spune Giani! asta explica nr.foarte mare de plecari din organizatia de femei.Au ramas cele ce depind cu serviciul si pensionarele din Micalaca pe care le aduna sultana mama Jura.

      Raspunde
      • Asa este, de aceea nu am vrut-o sa ne fie sefa la municipiu….oricum au plecat multe de pe municipiu din cauza ei. De aceea a fost trimisa pe judet fiindca acolo nu e stiuta de femei si poate sa faca orice cu ele. Imi pare rau de ele dar mai bine ca a plecat de la noi.

        Raspunde
        • FOARTE MARE GRESEALA ATI FACUT VOI CELE DIN MUNICIPIU TREBUIA SA-I SPUNETI LA FALCA LUCRU ACESTA SA SE SCAPE DE EA NU SA O TRIMITETI SA DISTRUGA SI JUDETUL…IN VECI NU MAI ADUNA EA ATATEA FEMEI CATE AU FOST LA JUDET.GEANINA PISTRU NU POATE SA O DEA AFARA DIN ORG. DEOARECE O ARE LA MANA CU CEVA AFACERI,DOAR SUNT FINA SI NASA,ASA CA POTOPUL E PE JUDET!!!!!!!!!!!!!!!!

          Raspunde
  9. Bun bun…. memorabila faza cand era sa fie inchisa Chirilov ….. sper ca femeile din judet stiu ce le asteapta si ce sefa vor sa aiba. P.S. Le sfatuiesc sa aiba grija de buzunar fiindca se stie…..

    Raspunde
  10. pe mine nu ma intereseaza partdul eu tin cu citva oameni care fac sau au facut parte din pd l ptru antal cionca igas si altii aceste persoane i mi sunt dragi si pentru respectul fata de ei am votat prtdul mie personal basescu nu mia placut niciodata mai ales cind a vindut flota cu un dolar pe hirtie oare cit a bagat in buzunar atunci noi trebuia sa vedm cu cine avem dea face deci eu respect unele persoane care fac parte din partid si daca ei merg la alt partid votez cu acel partid indiferent care sunt si voi fii cu ei nu fac olitica dar ma interseaza ce se inyimla in jurul meu aceste persoane le cunosc personal si le respect si mi sunt dragi

    Raspunde
  11. II INTREB PE CEI CARE URMARESC SERIALUL ”LAS FIERBINTI” DACA GIANINA PISTRU SEAMANA CU SECRETARA PRIMARIEI.

    Raspunde
  12. GRASANA DE GIANINA E CHIAR SECRETARA DIN LAS FIERBINTI.

    Raspunde
  13. Yuri port arthur 11 august, 2014, 1:30 pm

    Oooooo poi Chirilov e cunoscuta pe la Port Arthur de la betiile ce le tragea si banii ce ii fura de unde se putea. Bravo PDL ati ales cel mai nepotrivit om de pe planeta asta sa va conduca organizatia ! Fie-va tarana usoara… Totusi eu ma intreb daca e convenabil sa iti lipesti imaginea de astfel de om.

    Raspunde
  14. bai fratilor , pdl-ul este doar un paravan pentru o gasca de hoti de rand , pe cine credeti ca mai intereseaza in arad ce crede alegatorul x sau y , ei sant doar niste fraieri .

    Raspunde
  15. FEMEILE DIN JUDET 12 august, 2014, 12:56 am

    SA NU CREDETI CA JUDETUL NU STIE CINE ESTE ADRIANA CHIRILOV, ATAT CAT NE VA STA IN PUTINTA O VOM SUSTINE IN CONTINUARE PE DOAMNA DORINA CHAMBREE, DANSA ESTE PENTRU NOI ADEVARATA PRESEDINTA,CAND VA PLECA DANSA VOM PLECA MULTE DINTRE NOI.

    Raspunde
    • O sa plecati unde? Din moment ce v-ati inscris in asa banda…e clar ca sunteti niste rapandule natrafoase si zdripite…Singurul lo unde aveti loc e pe Siriei la turcaleti…

      Raspunde
  16. ADRIANA JURA acesta este numele tau adevarat.nu CHIRILOV daca ai divortat treci pe numele tau sau iti este RUSINE cine ai fost? ESTI SI VEI RAMINE O RROMA ‘ADI JURA’ CARE S A INCURCAT CU SOTUL LU SORATA,MUNCITOARE LA OROLOGERIE,FATA FEMEI DE SERVICIU DE LA GRADINITA…MICALACA.O JEGOASA, O MINCINOASA ,O HOATA,etc ROG COLEGELE DE SERVICIU DE LA OROLOGERIE DE PE TURA NOASTRA SA INTRE CU DETALII.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.