FENOMENUL din tramvaie care a luat AMPLOARE şi NU MAI POATE FI OPRIT

FENOMENUL din tramvaie care a luat AMPLOARE şi NU MAI POATE FI OPRIT

Tot mai mulţi arădeni continuă să se anunţe între ei, prin intermediul reţelei de socializare Facebook, despre controalele pe care reprezentanţii Companiei de Transport Public şi ai Poliţiei Locale le fac pe mijloacele de transport în comun.

Fenomenul a luat amploare în special după majorarea preţului abonamentelor şi biletelor şi continuă să facă din ce în ce mai mulţi adepţi: Grupul de Facebook Controlori Arad, unde arădenii se anunţă între ei când apar controlorii de bilete, a depăşit 7400 de membri şi este în creştere.

Ceea ce fac în special tinerii este o formă de gherilă urbană, răspunsul pe care aceştia îl dau administraţiei locale care a hotărât majorarea preţului abonamentelor şi biletelor. Anunţându-se între ei unde şi când sunt controale, mulţi reuşesc să le evite şi să călătorească, astfel, fără bilet.

UPDATE/ Între timp, aflăm că mai există un grup de Facebook utilizat în acelaşi scop: Controlori CTP Arad. Acesta are şi el peste 2000 de membri.

  1. felicitari! asta inseamna o societate vie, care ia atitudine. 😉

    Raspunde
    • Dana, cred că ai o problemă cu percepție a realității. Cum poți să spui că ”asta inseamna o societate vie, care ia atitudine” adică să nu plătești pentru ce consumi, să fraudezi, să furi, este o caracteristică a societății noastre. Dacă ”da” atunci e clar, nu mai avem nicio șansă, suntem cu adevărat o societate care se află în faza terminală și moartea, va apare inevitabil. Îți propun ție și celor care gândesc ca tine să nu mai plătim nimic, nici apa, curentul, combustibilul, pâine, etc. că și astea se scumpesc (vezi creștere inflația) Ce zici? ”felicitări”!….

      Raspunde
  2. Societate vie ??…..mai degrabă o societate de 2 banii……se încurajează astfel de practici…..iar publicația asta îi dă tonul !!!…..rușineee să vă fie !!!!

    Raspunde
    • Toată stima pentru modul în care gândiți. Suntem o societate de cea mai joasă speță.. Ne gândim doar cum sa șmecherim, să fraudăm… Dar avem pretenții, vrem condiții, confort maxim… Despre presă… asta e presă? Să încurajezi furtul, frauda… Rușine pseudo-jurnalisti.

      Raspunde
  3. Nu e corect sa călătorești gratuit, dar noi, cei cu abonamente aducem venituri nemeritate celor care au marit prețul călătoriilor în mod nejustificat.Sunt revoltată, dar cui îi pasă?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.