Fericirea că A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ i-a fost UMBRITĂ după 9 luni. Femeia dă acum în judecată BANCA DE SPERMĂ. MOTIVUL care a ÎNNEBUNIT-O!

Fericirea că A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ i-a fost UMBRITĂ după 9 luni. Femeia dă acum în judecată BANCA DE SPERMĂ. MOTIVUL care a ÎNNEBUNIT-O!

O femeie din Ohio a dat în judecată banca de spermă dintr-un motiv cât se poate de serios.

Jennifer Cramblett, o femeie lesbiană a rămas însărcinată, în anul 2011, prin inseminare. Ea şi partenera ei de viaţă, Amanda Zinkon, au ales donatorul cu numărul 380, un bărbat alb, însă, au primit spermă de la donatorul cu numărul 330, un bărbat de culoare.

Nouă luni mai târziu, Jennifer a născut-o pe Peyton (FOTO), o fetiţă superbă, acum în vârstă de 4 anișori. La naștere, femeia a plâns de disperare. Au urmat luni pline de confuzie, însă, cu timpul, ea s-a îndrăgostit de fetiţa ei mulatră şi a înconjurat-o de iubire.

copil

Lucruri banale pentru celelalte mame, cum ar fi tunsoarea copilului, sunt extrem de complicate în acest caz, mama micuței fiind nevoită să meargă, ori de câte ori este nevoie s-o tundă pe Peyton, într-un cartier de negri, departe de locul unde locuiesc, pentru a obține o tunsoare decentă pentru micuța ei care are părul tipic unei fetițe africane.

Jennifer se teme și pentru viitorul fetiţei deoarece locuiește într-o comunitate unde 98% din populație este albă, iar ea ar putea fi oricând jignită, susține femeia. Astfel, împeună cu partenera ei, au decis să dea în judecata Midwest Sperm Bank pentru că le-a furnizat lichid seminal de la un bărbat de culoare.

Oficiali din cadrul Midwest Sperm Bank – care promovează „cele mai înalte standarde de control al calității” pe site-ul de prezentare – au recunoscut că s-a produs o confuzie în acest caz, însă, au refuzat să ofere alte comentarii pe marginea acestui subiect.

Sursa: nbcnews.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.