Fifor, BLAT cu Falcă!? „De aceea PSD Arad a câştigat şi judeţul şi municipiul…”

Fifor, BLAT cu Falcă!? „De aceea PSD Arad a câştigat şi judeţul şi municipiul…”

După victoria obținută cu mari emoții de Gheorghe Falcă în competiția internă a liberalilor arădeni, lumea politică din Arad dă semne de plictiseală.

Noroc că a fost revigorată de un zvon potrivit căruia senatorul Mihai Fifor (PSD) și Gheorghe Falcă (PNL) ar fi făcut blat (da, ați citit bine!) la alegerile locale și parlamentare de anul trecut.

„Tocmai aflu ultimele poveşti de prin târg… S-au activat zvonacii şi încearcă marea cu degetul. Acum sunt omul lui Falcă. Am făcut blat la locale şi la parlamentare cu Faraonul.??? De aceea PSD Arad a obţinut şi la locale şi la generale cel mai bun scor electoral din ultimii ani. De aceea PSD Arad a câştigat şi judeţul şi municipiul, ultimul prima dată în 12 ani. De aceea are PSD Arad trei deputaţi şi un senator. De aceea are PSD Arad 7 consilieri locali. Pentru că am făcut eu blat cu Falcă”, a afirmat, ironic, senatorul Mihai Fifor, într-o postare pe Facebook.

„Sincer să fiu, îmi depăşeşte imaginaţia chiar şi mie. Cât de disperaţi să fie unii ca să încerce cu mine mizeriile clasice? Trist e că aceşti unii nu înţeleg că ce nu a reuşit Falcă să facă într-un an şi jumătate, reuşesc ei. Slavă Domnului că mai sunt şi oameni întregi la cap pe planetă. Zvonacilor, se ştiu ei, numai de bine. Şi încă ceva….deşi mă simt onorat să fiu alăturat unei galerii de personaje celebre de blatişti cu Falcă, trebuie să vă dezamăgesc. Nu sunt interesat de astfel de găinarii. Eu fac parte din echipa PSD de ani buni şi, ca Preşedinte al Consiliului Naţional al partidului ştiu să fac un singur lucru: să mă bat până în pânzele albe pentru echipă, şi pentru ideile şi principiile social-democrate. Aşa că încercaţi tehnici dintr-astea sovietice cu altcineva. Cu mine nu funcționează”, a mai adăugat acesta.

  1. e o vorba din popor: cine se scuza se acuza

    Raspunde
  2. altcineva este responsabil cu blatul!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.