Fifor, REVOLTAT de noile măsuri luate de Bibarț: „Chiar își bate joc de noi și jignește cetățenii”

Fifor, REVOLTAT de noile măsuri luate de Bibarț: „Chiar își bate joc de noi și jignește cetățenii”

Actualul primar al municipiului Arad a anunțat, astăzi, una din noile măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii cu Coronavirus, iar președintele PSD Arad s-a dovedit a fi total revoltat.

Călin Bibarț a informat în timpul zilei de astăzi, pe pagina sa de Facebook, că în stațiile de tramvai au fost trasate semne pentru păstrarea distanței sociale între cetățenii care vor aștepta venirea mijloacelor de transport în comun.

Acest anunț l-a indignat pe Mihai Fifor, președintele PSD Arad, care a scris la rândul lui opinia sa pe platforma de socializare:

 întreb, Bibarț chiar își bate joc de noi? Chiar crede  poate rade de arădeni la nesfârșit poate jigni cetățenii, iar și iar? Această este măsură pe care Primăria Arad o ia în starea de alertăDupă bătaia de joc cu vânzarea măștilor de către CTP cu 1,5 lei pentru cei care vor  urce în tramvai, după demolarea teraselor, numai pentru a-i face pe plac lui Falcădupă NICIO măsură luată în sprijinul mediului de afaceri, după impunerea de noi taxe la bugetul local, Bibarț desenează acum cerculețe pe asfalt și se mai și laudă cu asta. Sincer  fiu,  așteptăm  îl vedem pe primarul- bormașina cu pensula în mânapictând el însuși asfaltul prin Arad. Abia atunci ar fi demonstrat  este un primar interimar cu adevărat eficient, copleșit de viziunea dezvoltării Aradului”.

Fifor concluzionează mesajul său cu o adresare directă către Primarul Aradului.

P.S. Chiar creziCăline arădenii au nevoie de semnele tale ajutătoare pentru a respectă ceea ce este normal și firesc de respectat?”, a scris liderul PSD Arad, pe pagina sa de Facebook.

Ma intreb, Bibart chiar isi bate joc de noi? Chiar crede ca poate rade de aradeni la nesfarsit? Ca poate jigni…

Publicată de Fifor Mihai pe Joi, 21 mai 2020

  1. Parca am fi o natiune de handicapati, cu cerculete si tot
    felul de semne pt idioti. Si sa te si lauzi cu marile realizari, ii foarte tare. Se pare ca asta este parerea guvernantilor despre poporul lor. Dar la Arad tine sa te lauzi cu tot felul de reusite,,paranormale,, Nu vreau sa insir ca nu mi ar ajunge o pagina…..

    Raspunde
  2. Si daca am ajuns in statie si toate cerculetele sunt ocupate, ce fac ?
    Fac pe cerculetele lui !

    Raspunde
  3. voi astia care tot comentati nu mergeti cu tramvaiul pacat ca prostia nu doare. SPUNETI ARADENILOR CAT PRIMITI DE LA SPUTNIK?

    Raspunde
  4. Speram ca zbaterea ta nu va fi in van Calin Bibart , ai grija mare , budhighaii si bilcistii stau la panda !

    Raspunde
  5. Se revolta unul care nu a facut nici macar un „cerculet” in Arad ,in ultimii ani !

    Raspunde
  6. ASA pentru tine SPUTNIK vine de la KREMLIN.UNII PRICEP BINE CE ZIC.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.