Filiala PNL Arad, acuzată că FURĂ proiectele de la PSD

Filiala PNL Arad, acuzată că FURĂ proiectele de la PSD

Florin Tripa, deputat social-democrat arădean, susține că „cea mai coruptă filială liberală din țară, PNL Arad, face ce știe mai bine: fură.”

De data aceasta, spune Tripa, liberalii fură proiectele PSD pentru județul Arad. Sergiu Bîlcea a ieșit public să anunțe 11 proiecte pentru Arad, dintre care 90 la sută aparțin guvernării PSD, unul singur având legătură cu CJA, unde acesta deține funcția de vicepreședinte, adaugă deputatul social-democrat.

„Incompetența liberalilor din fruntea CJA iese încă o dată în evidență, prin cele 11 proiecte pe care Bîlcea, groparul proiectului de gestionare a deșeurilor, le-a prezentat ca și cum ar fi ale PNL. În realitate, din cele 11 proiecte pentru Arad, unul singur are legătură cu CJA, unde Bîlcea taie frunze la câini din funcția de vicepreședinte, și anume construcția unui nou spital județean, cu fonduri de la Compania Națională de Investiții. Doar că, până să fie finanțat, proiectul trebuie să treacă printr-o serie de etape, etape care sunt blocate la CJA, pentru că Bîlcea și Cionca n-au mai mișcat un deget pe acest subiect de aproape doi ani de zile, de când proiectul a fost introdus pe lista sinteză la CNI. Bîlcea vrea investiții în fosta Policlinică CFR, un proiect care nu are nicio legătură cu PNL Arad, policlinica fiind preluată de Ministerul Apărării, care dorește să o reabiliteze, la inițiativa senatorului Mihai Fifor. Ne mai spune Bîlcea că vrea reabilitarea bazinului Delfinul și a Sălii Polivalente, un proiect demarat anul trecut de Cristian Gavra, directorul DJST Arad, care a și depus cerere de finanțare la CNI, tot anul trecut, proiect furat astăzi de liberali, care încearcă să și-l asume”, a declarat deputatul.

„Și nu doar că fură e problema celor de la PNL, dar nici nu știu ce să facă cu aceste idei și proiecte. Bîlcea solicită reluarea investițiilor în școli. Te apucă râsul când vezi cât de prost pregătit e acest personaj. De aproape doi ani de zile, sunt alocate fonduri de la guvern pentru reabilitarea Colegiului Economic (17.534.232 lei) și Colegiului Elena Ghiba Birta (14.301.134 lei), însă nici până acum primăria condusă de tătucul lui Bîlcea nu a reușit să dea drumul la lucrări. În județ, sunt zeci de școli în curs de reabilitare sau deja reabilitate, cu fonduri guvernamentale, prin PNDL, inclusiv în comune și orașe conduse de primari PNL, dar Bîlcea habar nu are ce se întâmplă în județul Arad. Un alt proiect furat de Bîlcea e asigurarea fondurilor pentru creșterea salariilor, vouchere de concediu și norme de hrană în instituții publice, adică exact ceea ce face Guvernul PSD-ALDE de doi ani de zile. Asta în timp ce el și șeful Cionca au făcut eforturi mari anul trecut să nu acorde angajaților aceste vouchere”, afirmă Florin Tripa.

„Ne mai vorbește Bîlcea despre al doilea pasaj de pe centură, care este în lucru și îl asigurăm că va fi gata în acest mandat, așa cum am promis și așa cum l-am finalizat și pe primul, Ne mai vobește de investițiile în unitatea militară din Gai, pe care săracul nu știe că trebuie să le realizeze Primăria Arad, care s-a obligat în acest sens prin protocolul semnat cu Ministerul Apărării, ne mai vorbește despre autostrada Arad – Oradea, deși CJA nu are nicio atribuție în construcția de autostrăzi și alte subiecte care nu au nicio treabă cu funcția pentru care arădenii îl plătesc lună de lună cu sume enorme. Dacă tot dorește să facă lucruri bune pentru Arad, ca vicepreședinte CJA, Bîlcea ar trebui să rezolve problema gunoiului, mai ales că e președinte al ADI Deșeuri, să vegheze la cheltuirea banului public, astfel încât să nu mai avem lucrări de proastă calitate, cum e drumul Pâncota-Seleuș, să reabiliteze drumurile județene pentru care Guvernul României a alocat zeci de milioane de euro, iar CJA nu e în stare nici să organizeze licitațiile, să reabiliteze spitalele, care sunt în subordinea CJA, să reducă prețul la apă, printre cele mai mari din țară, să nu mai taxeze apa de ploaie, din care să plătească clientela de partid angajată la Compania de Apă, să nu mai sifoneze banii publici pe serbări câmpenești și multe altele“, declară Florin Tripa, deputat al PSD Arad.

Loading...
  1. TRIPANE lasa minciunile .FACETI CEVA PENTRU ARAD.SA MINTITI ESTE USOR.

    Raspunde
  2. D-l PASTOR .ati inregistrat cumva aceste proiecte la OSIM? Tripa nu cred ca stii ce inseamna OSIM.dar din respect pentru aradeni. nu mai venii cu asemenea prostii si minciuni.”TRIPA . AZI MAINE SPUI CA PSD A INFINTAT MEESUL PE JOS RUSINE/ RUSINE RUSINE!!! “

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.