Filiala PSD Arad, „mai săracă” cu 12 membri. Lista celor care au fost EXCLUȘI DIN PARTID după alegerile locale!

Filiala PSD Arad, „mai săracă” cu 12 membri. Lista celor care au fost EXCLUȘI DIN PARTID după alegerile locale!

Deputatul PSD Dorel Căprar a făcut, astăzi, o evaluare a rezultatelor obţinute de partid la alegerile locale.

„Cu toate rezervele unora am reuşit să confirmăm că putem cuceri anumite bastioane ale dreptei în mediul rural, prin câştigarea unor primării precum Pâncota, Felnac, Livada sau Vărădia de Mureş. Acest lucru se traduce şi prin suplimentarea semnificativă a numărului de consilieri la nivel de municipiu şi judeţ, 11 consilieri judeţeni şi 7 consilieri municipali. Purtăm negocieri cu toate formaţiunile politice, fără PNL evident, pentru constituirea unei majorităţi la CJA, alta bineînţeles decât cea trâmbiţată de către Gheorghe Falcă sau Iustin Cionca”, a spus Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD.

Acesta a comentat deschis, în faţa presei, motivele pentru care 12 membri ai PSD Arad, mai mult sau mai puţin marcanţi, au fost excluşi din partid, în urma unei hotărâri adoptată în Biroul Permanent Judeţean. Aceștia au avut grave abateri de la disciplina partidului, dar și o conduită nepotrivită față de partidul care – pe unii dintre ei – i-a propulsat.

Este vorba despre Flavius Ghender, Flavius Luigi Măduța, Breja Maria, Nicoli Oltica, Borzan Silviu Mihai, Borzan Victoria Marinela, Cuedan Victoria Corina, Barta Paul, Avram Victoriţa, Abrudan Simion, Mladin Claudius și Irimia Paula.

„În urma deciziei şi votului în Biroul Permanent Judeţean ne-am despărţit de 11 membrii. 12 cu Flavius Măduţa a cărui excludere a fost decisă în unanimitate şi va fi înaintată spre aprobare Biroului Permanent Naţional. Cum anunţam imediat după alegeri, PSD Arad porneşte la treabă cu motoarele la maxim. Rămânem consecvenţi angajamentelor asumate față de cetăţeni în calitate de parteneri ce dezvoltă proiecte şi politici publice orientate spre locuitorii municipiului şi judeţului Arad.” , a mai precizat deputatul Dorel Căprar.

 

  1. Ma intreb vifor, cu procent de 27 % , isi mai denigreaza colegele ca i au dezbinat partidul? Celege care nu au fost chemate in campanie, ca sa straluceasca el la „victorie”. Deci cine dezbina partidul, vifor?

    Raspunde
  2. Cand vine doamna andronescu, potaia de vifor sa stea in cusca si SA TACA!

    Raspunde
  3. Trebuie sa l felicit pe caprar, el a adus inca 8 primarii, pardon 7, la partid. Vifor numai 27 %? Vai cata infatuare din partea lui vifor…, cata mandrie…?acum Si iar doua echipe in psd …

    Raspunde
  4. Daca mai sta mult olteanu asta pe la Arad distruge si culoarea rosie de pe sigla PSD Arad. Nu santem capabili sa avem un lider local numa sa vina toate viniturile sa isi bata joc de oras

    Raspunde
  5. cred ca nu ati fost corecti cu Maduta! Ce ati avut de impartit? Din pacate au ramas oamenii lui falca in PSD, vezi persoane care pana ieri erau in PDL si azi sunt consilieri municipali PSD…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.