Final de stagiune cu celebra soprană Felicia Filip, la Teatrul de Vară Ethos din Arad

Final de stagiune cu celebra soprană Felicia Filip, la Teatrul de Vară Ethos din Arad

Final de stagiune cu celebra soprană Felicia Filip la Teatrul de Vară Ethos din Arad. Cea de-a doua stagiune estivală a Teatrului de Vară arădean se va încheia cu două spectacole de excepţie, ce se doresc a fi o adevărată încununare a suitei de evenimente cultural-artistice pe care Consiliul Judeţean Arad împreună cu Centrul Cultural Judeţean Arad le-au oferit pe parcursul acestei veri tuturor arădenilor spre încântarea publicului.Final de stagiune cu celebra soprană Felicia Filip la Teatrul de Vară Ethos din Arad.

O pleiadă întreagă de artişti aparţinând elitei scenelor româneşti şi internaţionale a fost invitată şi în această vară să evolueze pe scena Teatrului de Vară Ethos în faţa a mii de spectatori.

Acordurile finale ale stagiunii estivale 2014 vor celebra cea mai sublimă dintre arte, muzica. Din programul Teatrului de Vară Ethos nu putea lipsi tradiţionala Gală de Operetă, programată pentru seara de miercuri, 27 august, începând cu ora 20,30.

Ethosul Românesc evocat în acest sezon pe scena Teatrului de Vară va primi cu ocazia ultimului spectacol muzical o conotaţie deosebită prin interpretarea măiastră a uneia dintre marile voci ale României, soprana Felicia Filip (foto). Alături de tenorul Andrei Lazăr, solist al Operei Naţionale Române din Bucureşti, acompaniaţi de ansamblul arădean  „Johann Strauss Modern” sub bagheta maestrului Tiberiu Soare, unul dintre cei mai apreciaţi dirijori români ai momentului, Felicia Filip va oferi publicului un regal de melodii celebre din operete şi musical precum „Sânge vienez”, „Văduva veselă”, „Omul de la Mancha”, „My fair lady”, „Contesa Mariza”, interpretate în limba română. Repertoriul ales de marea soprană va fi întregit de minunate arii şi melodii alese de tenorul Andrei Lazăr dar şi de piese orchestrale selectate cu precădere din creaţia muzicală românească.

Gala de Operetă va fi moderată de maestrul Tiberiu Soare, muzician de excepţie, apreciat şi în această postură de melomanii români. Prezentările sau prefaţările concertelor de la ultima ediţie a Festivalului Internaţional „George Enescu” l-au adus în prim-plan de data acesta şi în calitate de moderator, dovedind o amplă şi solidă cunoaştere a fenomenului muzical sub toate faţetele lui.

Noua serie de evenimente Ethos Family, inaugurată şi susţinută cu succes în vara acestui an tot în spaţiul Teatrului de Vară Ethos se va încheia cu un spectacol de operă pentru copii, prelucrare muzicală şi scenică a operei „Don Pasquale” de Gaetano Donizetti, în interpretarea artiştilor Operei Comice pentru Copii din Bucureşti, marţi, 26 august începând cu ora 19,00.

Configurând în mod simbolic un arc peste timp, Teatrul de Vară Ethos din Arad trăieşte şi continuă să palpite în inimile arădenilor constituindu-se într-un loc de întâlnire sub cerul liber, între trecut, prezent şi viitor.

„Mulţumim tuturor spectatorilor care ne-au onorat cu prezenţa pe parcursul întregii stagiuni într-un număr impresionant şi îi invităm să participe în continuare la toate evenimentele noastre!”, afirmă organizatorii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.