Finanțare URGENTĂ pentru UTA și FCC Baschet Arad

Finanțare URGENTĂ pentru UTA și FCC Baschet Arad

Sergiu Bîlcea, cel mai probabil viitor viceprimar al Aradului, este nemulțumit de retragerea de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal de alaltăieri a proiectelor privind finanțarea cluburilor UTA și FCC Baschet Arad.

Într-o postare pe Facebook, Sergiu Bîlcea a declarat că ambele cluburi, care sunt branduri ale Aradului, trebuie finanțate urgent, fără nici o scuză.

„Susţin alocarea de fonduri pentru UTA şi echipa de baschet ICIM Arad (n.r. – FCC Baschet Arad), cât mai repede şi fără scuze. Aceste echipe reprezintă branduri ale Aradului, promovează imaginea noastră în ţară. Am promis că vom sprijini cele două proiecte ale sportului arădean care fac performanţă şi trebuie să ne ţinem de cuvânt. Vom găsi resurse, pentru că toţi am promis asta arădenilor. Poate aşa a fost să fie, consiliul care îşi încheie activitatea a amânat decizia aşteptată de arădeni, ne vom aşeza împreună pentru o soluţie corectă”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Loading...
  1. Pai bine mai nenică Balcia, fostul “viitor primar al Aradului”,dar nu consilierii tăi în frunte cu clovnul Bulbuc au votat tăierea finantarii?

    Raspunde
  2. putea sa se trezeasca mai repede nu dupa ce au facut nefacuta

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.