Finanțări Regio-POR de peste 17 MILIOANE de euro pentru Regiunea de Vest

Finanțări Regio-POR de peste 17 MILIOANE de euro pentru Regiunea de Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest,  va organiza, vineri, 9 octombrie, de la ora 11:00, un seminar online cu privire la noul apel de proiecte pentru susținerea întreprinderilor mici și mijlocii.

Regiunea Vest  beneficiază de o alocare   de  17.655.000 de euro  în cadrul apelului aferent  Axei   prioritare   2   a   POR,   Prioritatea   de   Investiții   2.2.   –   „Sprijinirea   creării   și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Apelul se adresează întreprinderilor mici și mijlocii din mediul urban sau din mediul rural. Nu sunt eligibile microintreprinderile.

Valoarea finanțării nerambursabile care poate fi acordată este între minimum 1.500.000 de euro  și maximum  6.000.000 de euro, iar investițiile eligibile în cadrul acestui apel sunt finanțabile prin ajutor de stat regional pentru:

– construirea, extinderea spațiului de producție/ prestare servicii;

– dotarea cu active corporale și necorporale.

Cererile de finanțare pot fi depuse în perioada 30 octombrie, ora 12:00 – 30 noiembrie, ora 12:00.

În  cadrul   seminarului   online   vor   fi   prezentate   cele  mai   importante   informații   privind condițiile de finanțare, dar și exemple, clarificări și sfaturi practice pentru depunerea cu succes a unui proiect.

Participarea la webinar este gratuită, însă este  necesară   înscrierea în prealabil, care se poate   face   accesând   link-ul: https://attendee.gotowebinar.com/register/3309762406687896592.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.