Firma de catering amendată recent de DSP Arad a remediat o parte dintre probleme

Firma de catering amendată recent de DSP Arad a remediat o parte dintre probleme

Firma de catering amendată recent de DSP Arad a remediat o parte dintre probleme.

Direcției de Sănătate Publică (dsp) Arad a efectuat în cursul acestei săptămâni un nou control la unitatea de catering unde s-au constatat o serie de nereguli și căreia i s-a dat o sancțiune contravențională în valoare de 16.000 lei în data de 9 septembrie.

Recontrolul a fost efectuat pentru verificarea respectării măsurilor și termenelor dispuse pentru remedierea tuturor deficiențelor, în caz contrar unitatea riscând sistarea activității.

„În urma recontrolului, s-a constatat faptul ca o parte din deficiențe au fost remediate: păstrarea probelor alimentare pentru 48 de ore din fiecare fel de mâncare servit, efectuarea operațiunilor de curățenie și de dezinfecție în spațiul de porționare, raionarea corespunzătoare în spatiile frig, urmând a fi finalizate restul masurilor dispuse, noul termen fiind 16 septembrie”, precizează conducerea DSP Arad.

La controlul efectuat în dat de 9 septembrie DSP Arad a identificat mai multe neregului: condiții igienico – sanitare necorespunzătoare, depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, nemonitorizarea temperaturii în spatiile frig, nepăstrarea probelor alimentare, neefectuare triajului epidemiologic zilnic al personalului angajat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.