Firmele care construiesc pasajele, AMENINŢATE de premierul Ponta cu rezilierea contractelor dacă nu-şi fac treaba (VIDEO)

Firmele care construiesc pasajele, AMENINŢATE de premierul Ponta cu rezilierea contractelor dacă nu-şi fac treaba (VIDEO)

Prezent la Arad, premierul Victor Ponta a declarat că guvernul a alocat bani pentru continuarea lucrărilor la cele două pasaje de pe şoseaua de centură a municipiului, urmând ca firmelor care le construiesc să le fie reziliate contractele dacă nu-şi fac treaba.

„Observ că la Arad se cam minte în privinţa pasajelor”, şi-a început declaraţia premierul, făcând aluzie la ieşirile publice din ultimele zile ale primarului Gheorghe Falcă.

Întrebat când vor reîncepe, efectiv, lucrările la pasaje, premierul a precizat că de calendarul acestora răspunde Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Victor Ponta a precizat că nerespectarea calendarului efectuării lucrărilor va duce la o reziliere a contractelor încheiate cu firmele care trebuie să le execute.

Premierul a mai declarat că, deşi are dubii în privinţa a cel puţin una dintre firmele constructoare, a preferat să accepte ca lucrările să fie continuate de acestea, pentru a nu se mai pierde timp cu organizarea altor licitaţii. „Nu ştiu cum au fost câştigate licitaţiile în 2010 şi 2011”, a spus Ponta, adăugând că una dintre firme „are o reputaţie foarte proastă”. „A câştigat mai multe licitaţii în 2010 – 2011 şi nu făcut nici o lucrare, pentru că nu are capacitatea de a le face. Aşa se câştigau, pe atunci, licitaţiile…”, a declarat premierul Victor Ponta.

  1. Minte falca.pasajele sant gata doar noi santem prosti si orbi

    Raspunde
  2. gogule, ironia ta i ieftina rau de tot.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.