Finanţele au dat publicităţii bilanţul de încasări pe luna trecută

Finanţele au dat publicităţii bilanţul de încasări pe luna trecută

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara a făcut public programul de încasări pe luna trecută pentru Regiunea 5 Vest, respectiv din judeţele Timiş, Arad, Hunedoara, Caraş-Severin.

Conform finanţiştilor, programul de încasări aferent lunii septembrie a fost de 537,17 mii lei iar totalul încasărilor la Bugetul General Consolidat a fost de 615,81 mii lei, ceea ce înseamnă că Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara a avut un grad de realizare a programului de încasări de 114,64%.

Cel mai mare grad de încasări a fost înregistrat în judeţul Caraş-Severin iar cel mai mic în judeţul Arad, deşi nici acesta nu este unul de neglijat.

Gradul de realizare a programului de încasări pe judeţe:
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Timiş – 107,35%
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin – 202,83%
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice. Arad – 97,21%
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice. Hunedoara – 104,28%
Direcţia Regională Vamală a primit un program de încasări de 57,10 mii lei, a realizat 60,48 mii lei, aceste date însemnând un grad de realizare a programului de 105,92%.

Menţionăm faptul că la nivel de ţară, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara a ocupat locul doi în realizarea programului de încasări aferent lunii septembrie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.