Flavius Măduţa a anunţat că Guvernul Ponta le asigură arădenilor căldura şi apa caldă în această iarnă

Flavius Măduţa a anunţat că Guvernul Ponta le asigură arădenilor căldura şi apa caldă în această iarnă

Aradul primeşte un sprijin important pentru asigurarea căldurii şi apei calde în această iarnă, informează deputatul Flavius Măduţa.

Guvernul Ponta, prin intervenţia directă a primului ministru Victor Ponta, alocă Aradului suma de 7,786 milioane de lei pentru asigurarea continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populaţiei, a anunţat deputatul arădean.

„Victor Ponta a răspuns apelurilor disperate ale sindicatelor, solicitărilor administraţiei locale şi intervenţiilor noastre, ale parlamentarilor de Arad. Prin această sumă de bani, se acordă un sprijin important, care va ajuta CET-urile să funcţioneze în această iarnă. Guvernul nu mai are atribuţii în funcţionarea CET-urilor din 2011, dar a fost nevoie de această intervenţie directă, pentru că arădenii nu au nicio vină că administraţia Falcă este incompetentă. Trebuie spus că sprijinul oferit de Guvern nu rezolvă problema pierderilor de la CET. Nici Gheorghe Falcă, nici altcineva nu a răspuns cu privire la pierderile de 20 de milioane de euro de la CET Hidrocarburi. Cred în continuare că este nevoie de o analiză atentă, de răspunsuri concrete şi de intervenţia unor instituţii abilitate, pentru a vedea ce s-a întâmplat cu banii şi pentru a nu mai avea pierderi de genul acesta şi în viitor. Victor Ponta demonstrează încă o dată că este aproape de arădeni şi că alocă bani pentru nevoile cetăţenilor, nu pentru baronii locali. Falcă nu merită nimic de la Guvernul Ponta, dar arădenii se pot baza, ca de fiecare dată, pe prim ministru”, a spus deputatul PSD Flavius Măduţa.

Acesta a reamintit faptul că CET SA este executat silit de furnizori, după ce nu a încasat facturile de la CET Hidrocarburi. Prin blocarea utilajelor, exista riscul real ca CET să nu poată furniza căldură şi apă caldă în această iarnă.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.