Flavius Măduța: „Mă retrag din toate funcțiile de conducere din PSD”

Flavius Măduța: „Mă retrag din toate funcțiile de conducere din PSD”

Flavius Măduța a luat decizia de a se retrage din funcția de președinte al organizației municipale PSD și din funcția de președinte executiv al PSD Arad.

„Decizia am luat-o cu mai mult timp în urmă, nu are legătură cu evenimentele sociale și politice din ultimele zile. Asta nu înseamnă că nu consider o parte din aceste proteste ca fiind justificate. Este o decizie pe care am luat-o în urma discuțiilor cu familia, cu prietenii. Din 2010, am urmărit o schimbare în bine a societății în care trăim cu toții și am considerat că pot contribui la această schimbare implicându-mă în politică. În acești ani, am ajuns la concluzia că schimbarea pe care o așteptam eu și mulți alții care gândesc la fel ca mine este mai greu de realizat decât mă așteptam. Schimbarea poate fi produsă de oameni care au demonstrat în activitatea lor profesională că sunt capabili să aducă un plus societății” a declarat Flavius Măduţa.

Din păcate, partidele politice sunt parazitate de oameni care nu au realizări profesionale, dar caută să-și facă un rost prin politică. Nu cred că cineva care nu are realizări în sfera privată poate să facă ceva pentru societate. Am constatat cu regret în această perioadă că oamenii care pot să schimbe lucrurile în bine evită să se implice în viața politică. În perioada următoare, am luat decizia de a mă delimita de mediul politic în care mă regăsesc tot mai puțin. Îmi voi respecta în continuare mandatul de deputat şi voi vota, în Parlament, în favoarea românilor, în favoarea arădenilor. Voi fi alături de cetățeni în orice proiect pozitiv pentru societate, în calitate de membru de partid şi în calitate de parlamentar, până la sfârșitul mandatului primit de la arădeni”, a spus Flavius Măduța.

Loading...
 1. Multumim pt.ce ati facut pt. Arad ,adica NIMIC ,doar promisiuni neonorate si multa demagogie specifice partidului d-voastra .

  Raspunde
 2. Nu numai in PSD exista ilie chesa si la celelalte,partide sunt.MARELE pacat este caci oameni capabili sa faca ceva pentru tara asta sunt sufocati de ei si nu aveti puterea sa rezistati.Ne dezamagesti d-le Maduta!

  Raspunde
 3. bine ca sa scapat psd de tine !

  Raspunde
 4. Haha, chiar daca te-ai retras, iata cum postacii (din partid si din institutiile publice) inca au comanda sa dea in tine Maduta. Iti dai seama cat i-ai deranjat cat ai fost sef peste PSD-isti???

  Raspunde
 5. GRESIT d-le Maduta.Sunt oameni care au crezut in tine si i-ai dezamagit.In politica luptele se duc pina la capat.Ia exemplul de la chesa.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.