Flavius Măduţa: „Principala deosebire între mine şi Gheorghe Falcă este că eu nu mint arădenii”

Flavius Măduţa: „Principala deosebire între mine şi Gheorghe Falcă este că eu nu mint arădenii”

Deputatul Flavius Măduţa respinge „atacurile mincinoase” ale lui Gheorghe Falcă la adresa sa, apărute în presa locală. Deputatul a dat publicităţii un comunicat de presă în care afirmă: „Principala deosebire între mine şi Gheorghe Falcă este că eu nu mint arădenii, pentru a-mi crea un avantaj de imagine. Niciodată nu am fost de acord să atac adversarii politici, indiferent cum se numesc, bazându-mă pe minciuni sau fără să fiu documentat. Am o relaţie onestă şi deschisă cu arădenii, nu îmi arog merite care nu îmi aparţin, dar nici nu permit unora să răspândească minciuni la adresa mea. Mă bucur că Gheorghe Falcă îmi urmăreşte atent activitatea şi citeşte ceea ce declar public. Atunci, aştept un răspuns legat de situaţia CET, mai precis unde sunt zecile de milioane de euro încasate de la populaţie şi neplătite către CET Hidrocarburi? Faţă de interviul publicat în presa locală, Gheorghe Falcă nu a răspuns la situaţia Şcolii Mihai Eminescu, unde a amăgit părinţii şi profesorii că are o soluţie, dar de fapt nu face nimic pentru ca elevii să înveţe în condiţii decente. În rest, am văzut doar minciuni ale lui Gheorghe Falcă la adresa mea. Este pur şi simplu o lipsă de bun simţ să spună că nu doresc să se realizeze unul dintre pasaje, după toate demersurile pe care le-am făcut şi care sunt publice, demersuri care au contribuit la alocarea banilor pentru finalizarea pasajelor. Eu am spus că era mai bine să fie realizate pe rând şi astăzi am fi circulat pe unul dintre pasaje, dar s-a preferat deschiderea unor şantiere fără finanţare asigurată. Domnul Falcă se face că uită că aceste pasaje trebuiau finalizate în timpul guvernării PDL. Poate instituţiile anti-corupţie vor analiza într-o bună zi cauzele care au condus spre blocarea lucrărilor. În ceea ce priveşte bazinul de polo, banii vin de la Ministerul Dezvoltării, sunt aprobaţi de domnul ministru Liviu Dragnea inclusiv în urma unor discuţii pe care am avut-o anul trecut, în care am arătat cât de importantă este investiţia pentru Arad şi pentru arădeni. Eu nu fac parte din categoria politicienilor care susţin că aduc bani prin intervenţii la Bucureşti. Astfel de afirmaţii sunt fie minciuni, fie fapte de corupţie. Ceea ce pot să fac este să pledez pentru investiţii în judeţul Arad, este cazul pasajelor, al bazinului de polo, al subtraversării autostrăzii la Nădlac. Mă bucur când proiectele pentru care mă implic se şi realizează, chiar dacă Gheorghe Falcă pare necăjit”.

„În ceea ce priveşte Cetatea Aradului, am susţinut declaraţia politică înainte de votarea unui nou protocol de către CLM Arad. Problema nu este aceasta, problema este că noul protocol conţine din nou condiţii pe care comunitatea arădeană nu le poate îndeplini. Important este să cuprindem obligaţii realizabile în următorii ani. Ce se detaşază clar din noul text este dorinţa primarului de a putea realiza studii de fezabilitate cu privire la Cetate şi de a da impresia că vrea să facă ceva concret. Să nu ne trezim peste câţiva ani că rămânem doar cu studiul. Şi ajungem la problema Parcului Eminescu. Minciuna nu este la mine, nici la consilierii municipali PSD, ci la primarul Falcă. Acesta, împreună cu aparatul din subordine, fac tot posibilul să îi păcălească pe consilierii locali, cărora le pun sub nas proiecte complexe de pe o zi pe alta. De îndată ce le-a apărut clar intenţia lui Falcă de a desfiinţa Parcul Eminescu, consilierii PSD s-au opus categoric, la fel ca majoritatea arădenilor. Îl invit pe Gheorghe Falcă să facă mai puţină politică şi mai multă administraţie, să se ocupe de priorităţile cetăţenilor, de situaţia de la CET şi în general de faptul că toate societăţile din subordinea sa sunt falimentare sau cu mari probleme – CET, Recons, Gospodărirea Comunală, CTP. Să se ocupe de drumuri, de şcoli şi mai puţin de campania electorală şi de minciuni, măcar acum când nu suntem într-un an electoral”, a declarat deputatul Flavius Măduţa.

  1. Esti un mincinos notoriu,o nulitate absoluta vamesel! Minti,ca sa-ti dau doar un exemplu,de peste 2 ani ca zbaterea ta si a pesedeilor bolsevici aradeni a adus fonduri de la guvern pt.continuarea si finalizarea lucrarilor la cele doua pasaje,asta din 2012…cu voi la butoanele tarii nu se termina nici in 2500! Care este bugetul alocat Aradului,pe ce loc suntem la nivel de tara? Pe ultimele,jegos analfabet,alocati munca ardelenilor/banatenilor in Moldova si Oltenia,la lenesii/asistatii care va aduc voturi!

    Raspunde
  2. Esti un mincinos notoriu,o nulitate absoluta vamesel! Minti,ca sa-ti dau doar un exemplu,de peste 2 ani ca zbaterea ta si a pesedeilor bolsevici aradeni a adus fonduri de la guvern pt.continuarea si finalizarea lucrarilor la cele doua pasaje,asta din 2012…cu voi la butoanele tarii nu se termina nici in 2500! Care este bugetul alocat Aradului,pe ce loc suntem la nivel de tara? Pe ultimele,jegos analfabet,alocati munca ardelenilor/banatenilor in Moldova si Oltenia,la lenesii/asistatii care va aduc voturi!

    Raspunde
  3. „Poate institutiile anti-coruptie” se va ocupa si de tine in perioada cand erai gestionar si vindeai la statia Petrom Nadlac combustibil „tip M” in loc de diesel. Si chiar au dreptate cei ce te fac analfabet. Cun D-zeu ajung oameni de teapa ta sa detina posturi in functii cheie?

    Raspunde
  4. mai Pinochio ,nu iti este rusine sa minti ? de cate ori ai zis ca ponta a trimis bani pt. pasaje ? De cate ori trec bariera spre Siria si incerc sa evit gropile ma gandesc „cu drag” la ponta -psd si le dedic urari tuturor papagalilor din acest partid care nu au facut nimic pt. Arad.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.