Mai multe articole din rubrica "" ↑

Florentina Horgea: „Îi rugăm pe toți cetățenii municipiului și județului să doneze pentru persoanele sinistrate din județele afectate de inundații”

Florentina Horgea: „Îi rugăm pe toți cetățenii municipiului și județului să doneze pentru persoanele sinistrate din județele afectate de inundații”

Prefectura Arad a înființat un centru de donații pentru sinistrați.

La inițiativa Ministerului Afacerilor Interne, Prefectura Arad, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport Arad, s-a îngrijit de înființarea unui Centru de colectare de bunuri, unde se vor putea prelua, de luni până vineri, între orele 08.00 – 18.00, donațiile făcute în mod voluntar de populație, pentru a veni în sprijinul persoanelor sinistrate din județele afectate de inundații de la nivelul României. Centrul este funcțional începând de mâine, 04.07.2018 (pentru o perioadă de două săptămâni), între orele 08.00 – 18.00, în spațiile aferente Bazinului Olimpic Delfinul, din Arad, Piața Sporturilor FN.

„Îi rugăm, pe această cale, pe toți cetățenii municipiului și județului, să doneze, pentru persoanele sinistrate din județele afectate de inundații, atât alimente din gama celor neperisabile, cât și îmbrăcăminte sau încălțăminte, cu rugămintea ca acestea să fie în stare decentă. Este un gest infim pe care-l putem face pentru cei care au avut neșansa să fie afectați de fenomenele meteo nefavorabile. Le mulțumesc anticipat tuturor celor care vor găsi de cuviință să participe la această acțiune”, a declarat Florentina Horgea prefectul județului Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.