Florin Galiș: „ALDE Arad se află într-un accentuat proces de reorganizare“

Florin Galiș: „ALDE Arad se află într-un accentuat proces de reorganizare“

La conferința săptămânală ținută de ALDE Arad, Florin Galiș, președintele organizației municipale al ALDE Arad, a prezentat noul secretar organizatoric, Mihai Butușină și pe președintele organizației de tineret, Liviu Tuturici.

„Ieri am avut o întâlnite în urma căruia a rezultat un nou birou al organizației municipale  din care fac parte persoane care au demonstrat ,în decursul timpului, că se potrivesc acestui profil liberal. Momentan avem un birou din care fac parte 23 de membrii, iar filiala va înceta starea de luptă interioară în care s-a aflat până acum“, a declarat Florin Galiș.

Secretarul organizatoric al ALDE Arad, Mihai Butușină, vrea ca toată activitate filialei să fie conform statutului ALDE și a dispozițiilor venite de la București.

„Au fost mici neînțelegeri din optica fiecărui membru, iar în acest partid au venit doar oameni intelectuali și eu, ca secretar, mă voi strădui ca în toată activitatea ce se va desfășura până la alegerile parlamentare, cât și după, să se desfășoare conform statutului ALDE și a dispoziiților venite de la București“, a declarat Mihai Butușină, secretarul organizatoric al ALDE Arad.

Președintele organizației de tineret, Liviu Tuturici, își propune să aducă un plus filialei ALDE prin activităților pe care le desfășoară tinerii.

„Sunt medic stomatolog și cadru universitar și am răspuns pozitiv invitației de a face parte din noul staf al partidului. Sunt bucuros că în ultimele zile au aderat la noi tineri, iar prin activitățile pe care le desfășoară vor aduce un plus pentru acest partid“, a declarat Liviu Tuturici.

  1. Felicitări domnului Doctor si echipei!!!

    Raspunde
  2. Felicitari ALDE ne bucuram sa vedem o noua conducere de intelectuali onesti cu bun simt reprezentid aripa liberala.

    Raspunde
    • DA TE BUCURI de aceias TICALOSI care isi aseaza curul in lucrul altuia,asa a facut si alaturi de Falca,de aceia i-a dat cu SUTUL lui Galis si s-a scapat elegant de Falimente,care oricum il tragea in jos.

      Raspunde
  3. Bă Galiș ce activități de reorganizare poți tu să desfășori , ești penibil si iți vei rupe gâtul alături de jegul ala de butușină care l-a trădat pe Purcaru după ce ani de zile a umblat cu țucalu după el….jenant si grețos.

    Raspunde
  4. Ba „luuupulet” te doare rau,te-a pus Ciupe cunoastem procedura lui.Cu Ciupe partidul credeai ca este privat.Conducea el si fica lui.Daca ai vrut sa ai zile bune in partid trebuia sa fi obedientul lor.

    Raspunde
  5. Butusina este om serios care lucreza statutar.El nu tradeza NU suporta dictatura si atit.

    Raspunde
  6. O impresie placuta din biroul permanent a lui Florin Galis fac parte si mai multi medici care ne vor sprijini sa aprofundam latura privind sistemul de sanatate al cetatenilor.

    Raspunde
    • Dar cand era langa Falca nu avea acelas AER? sau nu ai reusit sa APROFUNDEZI ?daca erai de buna credinta si tu si Galis ati fi putut APROFUNDA cu Falca impreuna si sa faceti ceva ptr.sistemul de sanatate,asa ca LASA GARGARA !

      Raspunde
  7. cat mai multi profesionisti liberali

    Raspunde
  8. de unde au aparut si astia? acum si-a dat si Galis seama ca Falca nu reprezinta liberalismul in Arad? Acum si el si Calimente, inainte de parlamentare au avut o revelatie…ALDE.. cata ipocrizie!!!!

    Raspunde
  9. asa de dat din gura toti suntem buni, dar iar spune mai ce ai facut TU, ca om politic pentru Arad si aradeni? in afara ca te-ai invartit unde ti-a fost bine?

    Raspunde
  10. vai si-amar … Papagalis si Falimente … asta-i alternativa la Falca … ? cum dracu’ ajung numai prosti, nesimtiti si hoti sa ne reprezinte? oameni care nu au realizat nimic in viata si nici nu sunt in stare de nimic in afara „politicii”

    Raspunde
  11. Lasii din pacate s-au adunat mai nou in ALDE. Cum vreti sa il bateti pe Falca daca voi fugiti de el?! Voi aveti doar interese de moment… Pacat… Cred ca era mai in regula daca ALDE aducea o echipa competitiva…tanara, nu speculanti de moment! Societatea cred ca s-a saturat de asemenea indivizi!

    Raspunde
  12. doar ALDE va revigora mlastina politichiei aradene.
    Doar ALDE are personalitati marcante ale politicii, culturii, mediului de afaceri in echipa!
    Doar ALDE are temeiul moral de a arata cu degetul coruptii si ticalosii. sunt alaturi de ALDE Arad trup si suflet si cer aradenilor corecti sa se alature echipei, deoarece trebuie sa starpim coruptia din temelii!!!

    Raspunde
    • ce ti-au dat sa scrii ineptiile astea?
      Personalitati marcante? O GRAMAGA DE TRASEISTI POLITICI
      Temei moral? CALIMETE ARE TEMEI MORAL….CA DE AIA SI-A ANGAJAT PRUNCU A CABINETUL PARLAMENTAR……
      DESPRE DECANY SAU PAPAGALIS NU ARE ROST SA DISCUTAM.

      Raspunde
  13. alde incepe sa arate ceva

    Raspunde
  14. Ciupesel anonime pe Ciupe!Sa spuna CIUPE ce lucrari au avut firma lui in primarii PDL?Va pune el sa sariti anonime?De asta il deranjaza……ciupestel

    Raspunde
  15. Felicitari!O shimare bine venita si la timp.Succes va sustinem.

    Raspunde
  16. In sfirsit in ALDE a avut loc o sedinta in care s-a votat democratic!Fara dominatie , pareri unice si trgeri la raspundere de genul”ma tu vorbesti peste mine”…..

    Raspunde
  17. Felicitari d-lui Galis si d-lor Mihai Butsina si Liviu Tuturici.Doamne ajuta sa fim de folos Aradului.O echipa de oameni competenti de onoare si bun simt.

    Raspunde
  18. Flicitari d-lui Doctor si echipei ALDE.

    Raspunde
    • Mirciulica asa ma scriu in buletin 29 august, 2016, 3:33 pm

      pentru ce il feliciti ! ti-a scos dintii de la grebla?Nu ai vazut ca de atata inteligenta s-a uscat si vegetia de pe cap?

      Raspunde
  19. felicitari pentru decizia de a te alatura Alde Arad

    Raspunde
  20. Cata nesimtire si neobrazare la acest individ, dupa ce l-a tradat in campania electorala pe Ovidiu Marian, cu care era coleg de partid, acum vine in partidul creat de Marian in Arad. Apropo poate nesimtitul acesta de galis se vede din nou sef la ARR…..

    Raspunde
  21. ALDE nu are nevoie de vreo re-organizare fiind un partid relativ nou, ci de continuarea organizării, ceea ce e de fapt cu totul altceva. Galiș încearcă să spună că prin prezența lor în mijlocul construcției ponderea se mută spre noii veniți. Ca de obicei, o mare păcăleală sau o prostire contându-se pe naivitatea arădenilor. E ca și atunci când cineva construiește o casă de e la fundație iar mai târziu finanțatorul trimite pe un altul să vopsească pereții.

    Raspunde
  22. Nea Florea ai imbatrinit si ai pierdut sirul informatilor corecte.Casa a fost construita de FONDATORII P.L.R. si inpreuna cu P.C. au format ALDE.Ciupe ai d-tale NU a fost fondator el a venit la”casa facuta” numit de la Bucuresti NU ales dupa ce A DETERMINAT majoritatea fondatorilor sa plece si a mai ramas de indepartat Purcaru de la PC.Miza era locul 1 pe listele electorale si mai sunt multe de spus…..chiar ne considerati naivii d-le si a lui Ciupe…

    Raspunde
  23. o adunatura de papagali!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  24. Încă o dată cu îmbătrânirea așa este dar cu informațiile pierdute nu aveți dreptate. Le știu chiar dinăuntru, așa că fondator este tot Ciupe iar domnul Bobar a fost girat la început cu organizarea PLr-lui. Când Ciupe a văzut cu ce se ocupa mai nou PNl-lul lui Burghiu și Blaga a înțeles că nu mai are rost să piardă vremea acolo și a plecat la PLR unde a organizat mai multe întâlnielniri cu foști liberali care nu se mai simțeau confortabil în partid și așa s-a format PLR la Arad. Am fost implicat acolo. Nu e vorba de merite ci chiar s-a muncit o bună perioadă de timp. Cele câteva procente din noiembrie 2014 nu au venit doar ca urmare a participării în alegeri ci după un efort al membrilor noului PLR. Atâta cât a fost. Iar fuziunea a fost făcută la București, unde a luat naștere și partidul.

    Raspunde
    • Din cauza varstei memoria iti joaca feste d/le florea….cand ai ajuns impreuna cu restul traseistilor politici in PLR, exista grupul care a format partidul, chiar a participat la prima Adunare Generala….ca dupa aia si-a adus ghiorgheof sluga, adica pe ciupe, care la randul lui l-a tradat pe ghiorgheof la scurt timp, este alta mancare de peste….NU CRED CA ESTE ELEGANT SA DEZINFORMEZI…..

      Raspunde
  25. Cei numiți acum în funcții nu realizează cât sunt de efemeri…..cu excepția lui Galiș care are ceva imagine și e utilat intelectual deși din păcate e perceput de majoritate ca un oportunist notoriu ,ceilalți….ce să vorbim.Dekany e cunoscut si arhicunoscut, vai de capu lui iar cu dentiști si alte panarame nu faci treabă. Despre Calimente n-are rost, citiți orice coment și vă lămuriți. Ciupe , deși a muncit foarte mult a căzut in capcana celor ce le place sa fie lăudați și pupați in cur. S-a înconjurat de pupincuriști și oameni usor de manevrat si de cumpărat cu un blid de mâncare. Și)a promovat fata( greșeală fatală) și a creat conflicte cu Purcaru crezându-se infailibil. Dar….mereu există un dar…..

    Raspunde
  26. Va pus Ciupe sa sariti! Asa a facut si la vechiul PNL.Mai oportunist ca Ciupe nu este nimeni.Nici nu stie sa vorbeasca dar la ciolan este primul el si fica sa.Omul lui Falca.Ciupe ia spune oamenilor ai avut ceva lucrari si pe la Kaufland?????

    Raspunde
  27. Domnule Florea esti omul lui Ciupe si NU un om de partid.Cine te cunoaste nu te ia in seama cu denaturarea adevarului.Daca chiar pretinzi ca te intereseaza adevarul si nu ciupe sunal pe profesorul Mihai Crisan unul dintre cei mai vechi liberali ai Aradului sa-ti explice cum a fost numit Ciupe si de ce a plecat el din partid.

    Raspunde
  28. Cred că sunt sibgurul care decide dacă sunt sau nu, omul cuiva. Și, spre dezamăgorea unora nu sunt omul nimănui. Sunt țărănist și voi rămâne fidel acelor principii care au „curentat” odată pentru totdeauna pe cei mai mulți membri ai acestui partid istoric. Chiar dacă partidului i s-a făcut vânt din România, principiile au rămas și se pot aplica oriunde ar exista o astfel de voință. Nu sunt interesat de motivele pentru care domnul profesor a plecat din partid. Este problema dumnealui. Iar Vasi, dacă îl cunoști pe domnul profesor roagă-l să te învețe să construiești fraze și chiar să le și scrii. Asta, ia-o ca pe un sfat personal.

    Raspunde
  29. Cine a fost atat de NEINSPIRAT si la pus pe Galis ?Voi sunteti sanatosi la minte?La bagat Falca intre voi sa va distruga,chiar nu ati inteles,este cat se poate de simplu! de ce credeti ca a stat Galis pana acum in PNL? La reciclat Falca si la momentul oportun l-a lansat,sau credeti ca a ajuns sa nu il mai suporte pe Falca?sa fim seriosi,pana acum i-a mancat din palma.Sper ca aradeni sa fie atenti pe cine voteaza,Falca si-a dat seama ca este compromis rau cu astfel de specimene si l-a trimis sa faca fitnes.

    Raspunde
  30. Cand incepe Calimente sa curete cu vermorelul?ar trebui specificat in ziar data si contul cand incepe ca sa putem pune bani .Acum aud l-a stiri ca nu a primit SUBVENTII pentru SUBSTANTA? Dar ei nu stiu ca stropea cu APA CHIOARA?

    Raspunde
  31. Poate se bat pentru VERMOREL cALIMENTE CU gALIS,HA,HA,HA

    Raspunde
  32. cEI DREPT ESTE DREPT,CIUPE A CONSTITUIT ALDE,CA AU FOST SI ALTI PE LANGA EL ESTE NORMAL,NU AR FI REUSIT FARA ECHIPA.oRICUM TIMPUL LE DEMONSTREAZA,VETI VEDEA.

    Raspunde
  33. tURTURICA,TURTUREA,NU FI RAU,SPUNE ESTI dentist?HA,HA,CE REPARI?DINTII DE LA grebla?daca erai dentist statea lumea la coada la tine,nu aveai timp de politica.

    Raspunde
  34. Calimente!!!!!!!!!!!!! va pleca!!!!!!!!!!!!!unde? II PREZIC MINTONAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  35. bAI pAPAGALIS IARASI VINZI GOGOSI,STAREA INTERIOARA AI CREAT-O TU,CU TUPEUL TAU JEGOS,NU AI LIMPEZIT IN NICI UN CAZ,STAI LINISTIT CA NE-AM CONVINS CA ALDE IN ARAD VA AVEA UN SCOR CU 2 CIFRE,ADICA 0, (ZERO VIRGULA CE VREI TU CU FALIMENTE).PACAT DE TARICEANU CA NUSTIE CE VA POATE PIELEA PANA DUPA PARLAMENTARE.

    Raspunde
  36. APROPO ! DACA ESTE ATAT DE BUN CALIMENTE SI GALIS,CUM DE AU RAMAS TOT IN ARAD SI NU SUNT PE LA BUCURESTI?EI VEDETI ,AR TREBUI SA VA DE-A DE GANDIT.

    Raspunde
  37. HUOO,HUOO,DOAR NU VREA SI BOCA IN ALDE?EI V-ATI RAS LA CUR !

    Raspunde
  38. EU IN LOCUL LUI TARICEANU I-AS CLONA PE FALIMENTE SI GALIS SI AS TRIMITE IN FIECARE LOCALITATE CATE 2 BUCATI(EXEMPLARE)DOMNULE DACA AU ATAT NOTORIETATE,DE CE NU?AS MAI ADAUGA SI IN CELE 6 SECTOARE ,CA SA NU SUFERE DE INVIDIE.

    Raspunde
  39. Desanca,desanca,tu ai prezis multe si din pacate s-au adeverit!lasa-i ca si asa scad in procente,oricum nu se strofoaca Calimente ptr.ALDE ca doar l-a construit Ciupe si meritele sunt ale lui,dar au aparut MUSTELE sa strice.

    Raspunde
  40. Mihaita,asa ma scriu in buletin 29 august, 2016, 3:27 pm

    Vreau sa spurc toate partidele din Arad,de aceea ma plimb prin ele,asa sac,ce imi puteti face?NIMIC va asigur,unde merg eu fac valuri.

    Raspunde
  41. Nu ati reusit sa il pensionati pe Butu?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.