Florin Galiș, apel către arădenii nehotărâți

Florin Galiș, apel către arădenii nehotărâți

Florin Galiș, președintele organizației municipale ALDE Arad, candidat la alegerile parlamentare pentru Senatul României, face un apel către arădenii nehotărâți: „Dragi arădeni, mă adresez dumneavoastră cu respectul și prețuirea pe care vi le-am purtat mereu. Ca mulți dintre voi, sunt născut și crescut în acest oraș ale cărui valori le cunosc și le împărtășesc. Mă doare că Aradul se îndepărtează tot mai mult de ele și efectiv nu pot să stau pe margine privind cum se distruge pe zi ce trece“.

„Cu mulți dintre voi ne știm, trăim aceleași bucurii și neîmpliniri. Vă înțeleg dacă sunteți sătui de politică, de politicieni. Ați tot sperat în mai bine, însă nu v-ați ales decât cu dezamăgiri. M-au încercat și pe mine, nu o dată, aceleași simțăminte văzând cum, în ciuda eforturilor depuse, lucrurile nu se îndreaptă, nu evoluează în direcția dorită“, a declarat Florin Galiș.

„Dar credeți că abandonul, dezinteresul sunt o soluție? Personal nu cred aceasta. Tocmai de aceea am decis să nu renunț la luptă ci să îmi folosesc cunoștințele, energia. Vă chem și pe dumneavoastră să faceți la fel. În joc sunt viețile noastre și ale copiilor noștri, bunăstarea tuturor și a fiecăruia dintre noi. Implicarea reprezintă singura cale, numai ea poate fi o călăuză către reușită. Votul dumneavoastră are sens, cântărește greu în balanță. Dovedește că într-adevăr vă pasă“, spune Florin Galiș.

„Sunt conștient că așteptați fapte. O transformare reală, concretă. De vorbe și de promisiuni ați tot avut parte de-a lungul anilor. Întrucât nu sunt indiferent cu privire la greutățile ce le întâmpinați în comunitate, vă asigur că le putem depăși. Că transformarea este posibilă. În mine veți găsi un aliat sincer, un prieten de nădejde, un colaborator cu experiență. Voi activa onest, profesionist. Voi căuta interesele dumneavoastră. Nu vă voi înșela încrederea acordată. Împreună vom schimba fața Aradului construindu-ne o existență mai frumoasă. Trebuie doar să vrem“, a precizat președintele organizației municipale ALDE Arad.

  1. Seful acestei creaturi cu privire hadesiana este un ins numit Calimente , conform celor relatate de cunoscutul Om de televiziune Dragos Patraru unitatea de masura a nesimtirii este CALIMENTA , lucru confirmat si de alti specialisti in domeniu ! Pentru a va convinge si voi intrati pe Special Arad rubrica Pamfleti … titlul …Unitatea numarul unu a nesimtirii…Mihaita Calimente … MERITA , parol !

    Raspunde
  2. abonatul Galis a revenit!nu are nimic important de spus,vrea doar sa va ramana imprimat in suflete pana cel putin pe 11.12.2016,dupa aceea ,nu veti mai auzi de el 4 ani.va bantui Aradul in umbra lui falcosu.

    Raspunde
  3. Hai ma ,ne lasi?????????????????????????

    Raspunde
  4. Da chiar asa mai Galise,mai lasa-ne si nu mai iubii in halul asta Aradul,faci dependenta de el,intrii pe 12 DECEMBRIE 2016 in depresie si exista riscul de suicid pana la revel.

    Raspunde
  5. Cu totii ne dorim bunastare,dar ce-i asa de greu de inteles la tine Galis?Pleaca dracu cu toata suita ta ca din cauza voastra oamenii de bine nu mai merg la vot,ca va adunati ca GUNOAILE pe apa,suntem satui de voi uzurpatorilor.

    Raspunde
  6. Faceti bine si-l urmariti pe facebook sa vedeti cum s-a pregatit din 2013,sistematic sa isi construiasca echipa de care este foarte mandru si sa vedeti cat de COLORATI SUNT.

    Raspunde
  7. Cand vad ca cineva incepe cu „Trebuie doar să vrem“,i-as spune un lucru” TREBUIE DOAR SA MURIM”in rest putem vrea(orice) in cazul de fata sa fie ales,ATENTIE LA MANIPULARE mai verificati ce spun altii despre el.Stiti vorba romanului,daca 2-3 iti spun ca esti idiot,posibil au dreptate.

    Raspunde
  8. Foarte multi aradeni sunt in mod clar nehotarati , insa in privinta faptului ca NU voi vota cu acest Galis sau cu antipaticul Calimente sunt foarte HOTARAT ! cat despre cei care au votat ALDE la locale acestia vor avea tri optiuni , PSD , Lia Ardelean sau isi vor anul votul .

    Raspunde
  9. Lia draga ! informatia data de tine e beton , am intrat pe site si chiar asa…ar fi de ras daca nu ar fi de plans , oricum sinistru acest personaj scandalagiu numit Calimente Calimenta ! Si pentru ca nu vreau sa raman dator ,iti spun si va indemn si eu sa intrati pe Arad reporter , e turbo , la politica ,titlul…Mihaita Vermorel Calimente si constanta politica ! P.S. Are 4 episoade !

    Raspunde
  10. Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului , imi dau seama ca privirea acestui Galis nu inspira deloc incredere si liniste , din contra , este diabolica !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.