Florin Galiș: „Bătaie de joc la adresa arădenilor”

Florin Galiș: „Bătaie de joc la adresa arădenilor”

Președintele ALDE Arad îl critică dur pe primarul Aradului pentru ultimele măsuri luate, respectiv majorarea tarifelor pentru sistemul de parcare a autovehiculelor și creșterea sumelor pe care arădenii sunt nevoiți să le achite pentru transportul în comun.

„Edilul șef al urbei noastre își continuă activitatea malefică, îndreptată împotriva intereselor arădenilor de bună credință. În loc să le fie slujitor, așa cum ar fi normal să se întâmple prin prisma funcției în care a fost învestit vremelnic, acesta se preocupă exclusiv de avantajele sale și ale clientelei sale politice. Și până acum Aradul avea o faimă dobândită din cauza întâiului ei stătător, aceea de a fi un oraș extrem de scump prin raportare la nivelul general al salariilor din România. Însă ultimele acțiuni întreprinse, respectiv următoarele pe care cunoscătorii știu că le pregătește și abia așteaptă să le pună în practică, nu au menirea decât să contribuie la prăbușirea definitivă a municipiului. Sunt lucruri evidente totuși trebuie reamintite. Deși arădenii nu se pot mândri cu salarii mari iar forța de muncă se concentrează preponderent în zona industrială, prețul gigacaloriei este printre cele mai ridicate din țară. De asemenea, primarul a avut grijă ca taxele și impozitele locale să fie la niveluri record, întrecând toate orașele importante din România, între care pot fi enumerate capitala București și Timișoara vecină”, remarcă Florin Galiș (foto), președintele ALDE Arad.

Potrivit lui Galiș, linia pe care se înscrie Aradul este complet greșită, fapt dovedit în opinia acestuia de ultimele măsuri în acest sens: „au fost majorate în mod aberant tarifele pentru sistemul de parcare cu plată a autovehiculelor, crescând totodată sumele pe care arădenii sunt nevoiți să le achite pentru transportul în comun”.

„Din păcate administrația locală caută mereu pretexte și vinovați în tabăra coaliției de guvernare pentru a-și justifica eșecurile ori deciziile luate în defavoarea arădeanului de rând. De fapt, realitatea aceasta este: că autorităților nu le pasă de cetățeni! Efectiv nu doresc să rezolve principalele probleme ale oamenilor obișnuiți. În cazul CET-ului răspunderea o pasează invariabil în altă parte, în vreme ce taxele și impozitele, oricum exorbitante, sunt sigur că le doresc majorate în continuare, folosindu-se de răbdarea celor pe care-i tratează precum pe niște supuși. În schimbul banilor plătiți cu conștiinciozitate la bugetul local, arădenii nu se aleg cu nimic în afară de dispreț și batjocură”, completează președintele ALDE Arad, Florin Galiș.

Loading...
 1. Greseala este tot a locuitorilor aradului care l-au votat.

  Raspunde
 2. AGAMITA! ,tu ai dat in mintea copiilor, sau ai orbul gainilor, nu vezi ce se intampla in tara , cate prostii se fac?, lumea o duce tot mai rau, iar tu o dai tot cu administratia locala.RUSINE! INCEPI SA FII TOT MAI PENIBIL.

  Raspunde
 3. Hai sictir mai Runtais- dalmatianus , il asteptam pe d-nul Eusebiu Pistru la carma ALDE Arad !!!

  Raspunde
 4. PISTRU, IGAS si alti ” intelectuali” ar intarii serios acest asa zis ” partid”.

  Raspunde
 5. Ma Galis , poate mai poti rezolva ceva ca s a iesi rezonabil din scena , demisioneaza si fa i praf pe brutusii din partiduletul tau , asta inainte sa puna mana Pistru de PDL pe el , hai CURAJ !!!

  Raspunde
 6. Macar e bine ca nu il mai vedem pe regele vermorelelor – Calimache , zis Faliment !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.