Florin Galiș, către Gheorghe Falcă: „Chiar vreți să scăpați de noi toți, domnule primar?”

Florin Galiș, către Gheorghe Falcă: „Chiar vreți să scăpați de noi toți, domnule primar?”

Președintele ALDE Arad atacă dur administrația arădeană.

Potrivit acestuia, „ultimul mandat al primarului Aradului a reușit să desăvârșească opera de distrugere a unui oraș cu care, odinioară, ne mândream”.

„Desigur, pe atunci aveam motive justificate de fală. Acum, din toată această mândrie a noastră s-a cam ales praful. Întâiul stătător al orașului, pe lângă toate prejudiciile aduse urbei căreia nu îi poate înțelege spiritul distinct, cosmopolit, a adus (și continuă să aducă) o gravă atingere identității sale. Tot ce este valoros și caracteristic Aradului se pervertește sau moare sub mâna autorității locale. Este suficient să amintim ce au devenit Filarmonica, Ștrandul, UTA. Sau ce se întâmplă cu spațiile verzi din centru. În timp ce orașele vecine progresează din toate punctele de vedere, Aradul este condus discreționar, mai mult decât păgubos. Am devenit neprietenoși atât față de investitori cât și față de turiștii care caută obiective pe cale de dispariție. Mai mult decât atât, noile taxe de parcare din cartiere le Aradul Nou și Micalaca mă fac să mă gândesc că administrația actuală vrea să-i alunge pe arădeni din Arad! Altfel nu pot să-mi explic de ce aceste taxe de parcare sufocante si prohibitive la noi față de Timișoara, bunăoară, unde un abonament trimestrial de parcare este de pană într-o suta de lei, iar in Aradul Nou ajunge pe la 600! Chiar vreti să scăpați de noi toți, domnule Primar?!”, afirmă Florin Galiș (foto), președintele ALDE Arad.

„Cetățeanul de rând din Arad are de suferit, însă, și la modul foarte concret, pragmatic, fiind stors de bani de administrație. Este dovedit faptul că Aradul se situează în topul orașelor cu cea mai scumpă gigacalorie din țară, dar și cu cele mai mari taxe și impozite la clădiri respectiv terenuri, cu prețurile parcărilor care, neîntemeiat, au explodat în cartiere. La fel de nemotivat se pregătește creșterea tarifelor la transportul public, care oricum se desfășura în condiții nedemne pentru mileniul trei. Sunt lucruri pe care le-am mai spus în decursul timpului, și eu, și alții. Cred că există însă și o problemă de reacție a comunității – care are gradul ei de deschidere și receptare. Se pare că acum mai mulți arădeni au realizat fundătura în care suntem. Pe această cale, doresc să îmi manifest din nou, din partea ALDE, totala deschidere și disponibilitate față de locuitorii Aradului, care se simt înșelați, precum și față de societatea civilă în general. Suntem și vom fi la dispoziția acestora, astfel încât împreună să redăm orașului strălucirea pierdută. Țin să menționez, de asemenea, că partidul nostru rămâne deschis oamenilor competenți, de caracter, dornici să se implice activ, constructiv, spre folosul comunității din care fac parte”, adaugă președintele ALDE Arad.

  1. In ultima vreme pentru falca au devenit dusmani si colegii si prietenii si in cele din urma toti aradenii. E timpul sa plece.

    Raspunde
  2. Cine e Falca?? Un impostor agramat, ceea ce inseamna ca aradenii sunt si mai putin decat atat, din moment ce l-au ales. Sa traiasca cu el atunci!!

    Raspunde
  3. Din pacate domnule Galis aveti perfecta dreptate. Orasul nostru a devenit un ,,orasel,, sters, murdar si lipsit de oricefel de puls. Dar vad ca domnul Primar nu se lasa pana nu distruge in intregime orasul acesta , fata de care cu siguranta nu simte nimic. Totusi ar trebui sa fie recunascator ca milioanele de EURO i a facut exact pe spatele oraselului prafuit..numit Arad.

    Raspunde
  4. Mesaj catre domnul Primar: Oare cand in p….a m..ii ai de gand sa te cari ? Chiar tia luat Dumneazeu mintile si nu realizezi ce ai facut ? Si cum esti si retard mai si crezi ca esti un super Primar istet , sexy si gospodar.
    Esti doar un Infractor Bohot ( BUFON ) patetic.

    Raspunde
  5. Cred ca ar trebui sa il promovam pe domnul Primar Falca ca Primar Itinerant prin Europa. Cine nu are rezultate optime in administratia unui oras, de exemplu, Viena, Praga, Valencia, Manchester, etc il va inchiria pe domnul Primar Falca pentru o perioada in care el se va ocupa serios de administratia locala si va repune orasul in bunul mers al lucrurilor. Asta doar daca cineva nu ii va crapa capu dupa 2 ore….

    Raspunde
  6. ALDE SI PSD distrug ROMANIA ! Politician mediocru voi ce faceti pentru ARAD, pentru ROMANIA?

    Raspunde
  7. Parcarea l-a facut primar in2004 si tot parcarea ii va fi sfirsitul.

    Raspunde
  8. Aradenilor, sa v il futeti. Voi l ati ales de 7000 de ori , acuma il aveti

    Raspunde
  9. Greșit, Nu l-au ales arădenii ci STS și INI.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.