Florin Galiş: Platforma lui Cioloş demonstrează că PNL este lipsit de adresabilitate și nu are personalități credibile

Florin Galiş: Platforma lui Cioloş demonstrează că PNL este lipsit de adresabilitate și nu are personalități credibile

Reprezentanţii ALDE Arad afirmă, într-un comunicat de presă, că a luat notă de Platforma România 100 a lui Dacian Cioloș, despre care afirmă că este un document care, deși se dorește a fi programatic, nu face decât să încerce să acopere incapacitatea PNL de a exprima prin voci credibile la nivel național un program propriu de guvernare.

„Platforma lui Dacian Cioloș, fără a fi lipsită de elemente principial valabile,  este o înșiruire de platitudini izvorâte parcă din gândirea unui mare «filosof» român care a lansat eternității butada «să fie bine ca să nu fie rău». Chestiunile principial valabile – pe care cred că le putem regăsi în 90 la sută din programele de guvernare vehiculate în România în ultimii 10 ani – prezintă însă și câteva așa-zise subtilități care vor să tranforme Platforma într-un instrument de campanie politică. Mă refer aici îndeosebi la problematica Justiției, pusă de autor în slujba unui discurs public purtat în ultimul an pe marginea modului în care ar trebui să funcționeze Justiția în România. ALDE Arad considera că principalele atribute ale Justiției trebuie să fie corectitudinea, capacitatea de a oferi echilibru social și delimitarea de abuzuri de orice fel. Desigur că aceste atribute vor atrage și altele gen «puternică», așa cum prevede Platforma lui Dacian Cioloș, dar nu ca un scop în sine ci ca o consecință a unei bune funcționări. Concluzia pe care o trag de pe urma apariției acestei Platforme este că PNL-ul demonstrează lucruri pe care le-am afirmat mai demult, și anume ca este lipsit de adresabilitate și nu are personalități credibile care să susțină un program propriu. Așa că se ascund sub Platformă”, afirmă Florin Galiș, președintele Organizației Municipale a ALDE Arad și candidat pentru Senat.

  1. Marș în …..pînă mai ieri îl pupai n pula

    Raspunde
  2. Domnul Galis sesizeaza foarte bine problemele acestei guvernari DAR din pacate ALDE un partid liberal la Arad nu va reusii sa creasca mult datorita oamenilor lui Ciupe care destabilizeaza partidul din interior.Nu se vad……?

    Raspunde
    • Ai inteles si tu ca Galis si Calimente realizeaza ca nu au nici o sansa sa ridice scorul facut de Ciupe la locale si acum nu stiu cum sa scoata camasa,scuzandu-se ca este destabilizat din interior..Slab,slab ,incep scuzele!!!!

      Raspunde
  3. Domnul Galis are dreptate cand vorbeste de credibilitate,insa problema dansului este ca el nu este un om cu credibilitate.Daca ar fi de alt soi,s-ar retrage frumos si elegant ,dar strange de ciolanul(Ciolos),in speranta ca a mai ramas ceva zgarciuri pe el.Bun simt de unde sa aiba?Doar oamenii educati au.

    Raspunde
  4. Penibilul a aparut!!1!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  5. AAAAAAAAAAu inceput scuzele???????????????????

    Raspunde
  6. Ba Galis,dupa ce dreak te-ai dus in ALDE,sa le arati cat de incapabil esti,s-au vrei sa-i vinzi?

    Raspunde
  7. Da ma fratilor acesta sunt EU si daca voi nu ma vreti,eu va vreau,na,na,na

    Raspunde
  8. Ma nu radeti de Papagalis,daca nu era asa de p…..ut nu il luam sub aripa mea ocrotituare.

    Raspunde
  9. Papagalule iar vorbești ???? Nu ești credibil, impostorii n-au valoare așa că taci.

    Raspunde
  10. Iata cum arata un politruc megaipocrit ! pana ieri tucalar falchist iar acum mare aldist , pe de alta parte ca orice neputincios face spume si bulbuci …..il recomanda in SPECIAL seringile nefericite , ruginite si falimentate !

    Raspunde
  11. La Arad, ALDE o sa faca un scor mult mai bun ca si la alegerile locale.Destabilizarea lui Ciupe din interior nu o sa aibe nici un efect.Tot Aradul stie cine este Ciupe patron de firma ce lucrari a avut notorietatea lui…De fapt rezultatul avut de Ciupe se datoreaza lui Tariceanu si oamenilor care au muncit pentru partid (pentru Ciupe) care bine multumesc a ajuns in CLM in consiliu de administratie la CET Arad vedeti de fapt cum vin banii.Ghici cine a cistigat….?

    Raspunde
  12. Calimente si Galis doi liberali pe care o sa-i sustinem.Felicitari!

    Raspunde
  13. Falimente si Papagalus , doi profitori de 1,5 % , scor parlamentar , buuuhhhhuuhhhhuuuuu !

    Raspunde
  14. Ma carpa mica si soioasa ! atunci cand esti disperat si handicapat politic dai vina pe altii , sa inteleg ma calimachistule ca va pregatiti de dezastru ?

    Raspunde
  15. 1 Acum nu stiu cine il contesta pe GALIS ,aripa Falca ,Aripa Ciupe ..Eu pot sa spun ca am contribuit sa ajunga Ciupe consilier ,Dar intrebarea este Ciupe ce a facut pentru Judet va spun eu nimic la sabotat ca si Purcaru …..

    Raspunde
  16. Mai vierme transpirat ! pana aici , nu te lua de Purcaru ca este de cinci ori mai bun decat Papagalis – Seringaru !

    Raspunde
  17. Ma Galis ,daca tot spui ca PNL a ramas fara oameni credibili,de ce ai plecat si nu ai ramas ,ca si asa esti singurul”credibil”,sau vrei sa lasi in urma ta la ALDE aceias impresie.

    Raspunde
  18. Nu doar la PNL a lasat acelas gust amar in urma lui,poate nu stii,dar a facut praf fabrica de seringi din Arad.

    Raspunde
  19. Eu cred ca Galis si Calimente au fost trimisi cu un scop sigur de a destrama ALDE.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.