Florin Mariș (PNL): „Domnilor parlamentari PSD, ce vă reține să definitivați pasajele?!”

Florin Mariș (PNL): „Domnilor parlamentari PSD, ce vă reține să definitivați pasajele?!”

Situația pasajelor din Arad nu s-a modificat în ciuda nenumăratelor promisiuni ale parlamentarilor PSD, este de părere consilierul liberal, Florin Mariș.

„În decembrie 2015 senatorul PSD, Mihai Fifor ne asigura că «Lucrările la pasajele de pe centură vor fi reluate foarte curând și că unul dintre pasaje  va fi terminat peste 5-6 luni.» Iată că ne aflăm la un an și jumătate de la promisiunea PSD-ului de finalizare a pasajului Curtici și lucrările nu sunt nici măcar începute. Am trecut de anul premergător campaniei electorale, în care promisiunile social-democraților curgeau șiroaie,  am trecut și de campania în sine, iar PSD se preface, ca de fiecare dată, că a uitat de făgăduințele făcute arădenilor. Din anul 2012, de când Guvernul PSD a retras finanțarea pasajelor și a blocat acest proiect important pentru fluidizarea traficului în Arad ,dar și înspre Frontiera de Vest, reprezentanții social-democrați dau din umeri și se complac în situația de a nu face nimic pentru deblocarea proiectului de finalizare a pasajelor, în condițiile în care tot guvernul lor este la putere. Pasajul Curtici este gata în proporție de 85%. Așadar domnilor parlamentari PSD, ce vă reține pentru a face un minim de efort în definitivarea acestui proiect?! Arădenii așteaptă un răspuns clar, concis, fără echivoc…de baliverne ne-am săturat!”, a declarat consilierul PNL, Florin Mariș.

  1. Mai Florine iarasi erai beat ? Ma rog la tine e starea ta normala in loc de sange curge alcool pur.

    Raspunde
  2. cum dracu a putu vb asta atat?

    Raspunde
  3. Promisiunile din campanie sant pt. fraieri ,care s-au dus repede sa-i voteze . Pt. Arad ca si pt.tara urmeaza 4 ani de stagnare a investitiilor si inmultirea promisiunilor care apoi nu vor fi onorate .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.