Florin Remețan, către cei din conducerea CJA: „Dacă nu sunteți în stare, lăsați-i pe alții”

Florin Remețan, către cei din conducerea CJA: „Dacă nu sunteți în stare, lăsați-i pe alții”

Consilierul județean Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad, este nemulţumit de modul în care se face deszăpezirea drumurilor judeţene, în contextul în care este prognozat un nou val de viscol și nămeți.

„Deşi, oficial, conducerea Consiliului Judeţean Arad a concesionat activitatea de deszăpezire pentru întreaga reţea de drumuri judeţene, în practică se poate constata că situaţia pe teren este departe de a fi mulţumitoare”, se arată într-un comunicat de presă al PMP Arad.

„Am circulat în aceste zile pe mai multe tronsoane de drum județean, în special pe Valea Mureșului, și am constatat că în toate zonele unde a nins activitatea de deszăpezire practic nu s-a efectuat. Carosabilul a fost acoperit cu zăpadă iar șoferii, contribuabili, circulând cu viteză redusă, consumând suplimentar combustibil și timp, suportă indolența celor care nu și-au făcut datoria deși administrația județului a semnat contracte cu firme specializate și a disponibilizat bani de la buget. Arădenii s-au săturat de acest mod de a face administrație și au pretenția să poată circula pe drumuri curățate de zăpadă, mai ales că, din fericire, iarna nu a lovit atât de crunt Aradul la acest început de an. Dacă acum nu s-a reușit să se acționeze eficient, ce s-ar fi întâmplat dacă am fi avut parte de o situație gravă cu ninsori abundente, cum este cea din sud-estul țării? Pentru că semnalele mele anterioare la adresa conducerii Consiliului Județean nu au avut efect, mă văd nevoit să-i atenționez în mod ferm pe cei care nu sunt în stare să urmărească modul în care funcționează deszăpezirea: Treziți-vă, faceți ordine, sancționați firmele vinovate de nerespectarea contractelor, mergând până la reziliere dacă este cazul. Dacă nu sunteți în stare, lăsați-i pe alții mai competenți să conducă județul și să țină situația sub control!”, a declarat Florin Remețan, președintele PMP Arad.

  1. schimbatii!!! nu face treabă bună…ii spuneti..la..la..la revedre domnului Cionca, dar nu cred ca aveti curaj nici psd ul nu stiu ce așeaptă!?

    Raspunde
  2. acest om de milioane, politician de elita, stie foarte bine ceea ce vorbeste.
    Din pacate, odata cu plecarea dlu i Calimente la Bucuresti vocile pertinente ale politicii aradene sunt tot mai rar auzite.
    Felicitari dle Florin Remetean pentru aceasta clara luare de pozitie. fara oameni ca dumneavoastra am fi in ghearele dictaturii incompetentei si a hotiei. sunteti un om drept, cinstit, care stie ce vorbeste si ce face, de aceea doresc sa va felicit inca odata, pe aceasta cale pentru tot ceea ce faceti pentru noi!

    Raspunde
    • cred ca este un pamflet acest comentariu, sau vorbiti despre cu totul o alta persoana, nu despre aceasta persoana, care a fost plimbaret prin N partide,in care a distrus tot ce a prins, nu il intereseaza decat buzunarul propriu, un mincinos si oportunist la maxim , un om fara coloana si atunci cand apare prin presa deranjeaza auzului si vazului. Astfel de personaje trebuie interzise minorilor si nu numai.

      Raspunde
  3. Felicitari D-le Remetan……

    Raspunde
  4. nu stelian ci Pintea 14 ianuarie, 2017, 11:05 pm

    in sfarsit un banatean care spune ,,pe aia dreapta” si care se opune unui siste corupt in sprijinul,cetateanului de rand!ma puteti injura cit vreti, puterea domnului Remetean e mult prea Pregnanta!!!stiu ca sunteti platiti sa lichidati PMP Arad dar in curand va intetrveni o mare surpriza….iar cei mai drepti intre cei drepti vor fi in fata

    Raspunde
  5. valorile au plecat datorita votului la Capitala
    aici a mai ramas doar dl remetean sa aiba grija de noi si acest batean dintr-o bucata o face cum stie mai bine, fiind un apapator al drepturilor cetatetnesti cu vechistate.omul stie ce spune, si e cel mai capabil posibil sa o faca. a fost prefect si sub el aradul a inflorit

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.