Florin Remeţan nu exclude o alianţă cu UDMR la Consiliul Judeţean

Florin Remeţan nu exclude o alianţă cu UDMR la Consiliul Judeţean

Negocierile pentru crearea majorităţii în Consiliul Judeţean Arad sunt în toi, PSD încercând atragerea UDMR de partea sa şi fiind dispus, în acest sens, să-i ofere lui Peter Farago postul de preşedinte al CJA. PMP, care are doi consilieri judeţeni, nu ştie încă de partea cui se va poziţiona, dar preşedintele organizaţiei judeţene, Florin Remeţan, a declarat că partidul său nu va face alianţe, ci doar majorităţi.

„Nu facem alianţe, ci doar majorităţi, indiferent de localitate şi indiferent cu cine. Şi cu UDMR, dacă este nevoie”, a spus Remeţan. Acesta a precizat că, deocamdată, „doar PNL ne-a chemat la discuţii”, adăugând: „Dar m-a sunat domnul senator Fifor (n.r. – PSD), care mâine revine în Arad şi doreşte să ne întâlnim”.

Remeţan vrea ca UDMR să treacă de partea PSD

Florin Remeţan a spus că-şi doreşte ca UDMR să treacă de partea PSD şi a explicat şi de ce: „Mă rog la Dumnezeu să treacă UDMR în alianţă cu PSD. Abia atunci devin şi eu important şi pot să le cer celor de la PNL funcţia de preşedinte (n.r. – al CJA), dacă vor să facem alianţă”.

Florin Remeţan a spus că, potrivit informaţiile sale, UDMR este de partea PNL la Consiliul Judeţean Arad.

Dar, cum în politică nimic nu este exclus, ar putea apărea şi surprize de genul unei alianţe între PSD, UDMR, ALDE şi PMP.

  1. Nici o sansă.PNL + Udmr =love

    Raspunde
  2. Nu faceti alianta cu Remetan, va vinde la primul colt, este un om fara caracter, de cea mai joasa speta….

    Raspunde
  3. Tu Remetan tradatorule, vrei presedinte la Cj, chiar vrei sa vinzi judetul…..cine mai crede in tinte, esti o mizerie de om!!!!

    Raspunde
  4. Betivul de Remetan vrea presedinte la Cj……cine mai are incredere in tine???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.