Florin Remeţan: PMP nu negociază nici o fuziune

Florin Remeţan: PMP nu negociază nici o fuziune

Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad, a negat ferm orice intenţie a PMP sau a unor lideri ai partidului de a negocia cu PNL o eventuală fuziune.

Răspunzând unor zvonuri pe această temă apărute în spaţiul public, liderul PMP Arad a dorit să evite orice interpretare tendenţioasă sau manipulare care ar fi putut afecta prestigiul PMP şi locul pe care acest partid a ajuns să îl ocupe pe scena politică din România.

„PMP nu a purtat şi nu poartă nici un fel de discuţie cu privire la alianţe sau fuziuni cu alte partide. Orice speculaţii pe această temă nu au nimic în comun cu realitatea, fiind făcute cu rea credinţă. PMP este un partid nou, reprezentat în Parlamentul României și în Parlamentul European, care și-a atins până acum toate obiectivele politice stabilite. Acesta este mesajul nostru oficial, pe care ţin să îl întăresc şi eu prin a arăta că organizaţia arădeană a PMP este întru totul de acord cu linia politică adoptată de conducerea centrală a partidului”, a declarat Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.