Florin Tripa ACUZĂ conducerea CJA că inventează noi piedici în calea dezvoltării stațiunii Moneasa

Florin Tripa ACUZĂ conducerea CJA că inventează noi piedici în calea dezvoltării stațiunii Moneasa

Florin Tripa, deputat al PSD Arad, susține că, „într-un dispreţ total faţă de viitorul turismului din judeţul Arad şi faţă de iubitorii de cultură şi tradiţii”, președintele CJA inventează noi piedici în calea dezvoltării staţiunii Moneasa.

Deputatul spune că Iustin Cionca refuză să sprijine încercările Primăriei Moneasa de a reda strălucirea Teatrului de Vară şi se opune vehement trecerii acestuia în patrimoniul administraţiei locale.

„Marinel Cionca demonstrează încă o dată, nu numai că este cel mai slab preşedinte al CJA de după Revoluţie dar şi că este oricând dispus să sacrifice interesul general al cetăţenilor şi soarta turismului arădean în favoarea intereselor meschine de partid. Din start, liberalii continuă să trateze Moneasa ca pe o «Cenuşăreasă» căreia îi alocă ZERO lei, iar când administraţia locală sau Guvernul se străduie să revitalizeze staţiunea, conducerea CJA inventează noi şi noi piedici. Astfel procedează şi acum, când spune NU preluării de către primăria Moneasa a Teatrului de Vară sub pretextul unei aşa zise agende culturale, una pe care de gând să o politizeze, în an electoral, prin instituţii vasale, gen Centrul Cultural Judeţean. În realitate, cum am demonstrat an de an, cu poze de la faţa locului, Cionca nu intenţionează să aloce niciun leu pentru recondiţionarea Teatrului de Vară, aflat într-o stare de degradare avansată. Pentru el important este ca pe scenă să urce fruntaşii liberali, debitând tirade electorale în timp ce oamenii primesc mici şi bere pe banii Statului”, afirmă Florin Tripa, deputat al PSD Arad.

 

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.