Florin Tripa: Administraţia judeţeană nu a oferit o argumentaţie solidă pentru schimbările de la Compania de Apă

Florin Tripa: Administraţia judeţeană nu a oferit o argumentaţie solidă pentru schimbările de la Compania de Apă

Florin Tripa a arătat care sunt motivele pentru care, alături de colegii săi consilieri judeţeni ai PSD, s-a abţinut în momentul votului legat de schimbarea conducerii de la Compania de Apă.

„Atât în comisii cât şi în plen am solicitat o serie de informaţii şi o argumentaţie solidă cu privire la schimbarea conducerii de la Apă-Canal şi cu privire la rapiditatea cu care s-a produs această schimbare. De-a lungul timpului, noi am criticat unele practici de la această societate, modul în care se fac angajările, salariile mari. Totuşi, noi am solicitat un audit la toate societăţile subordonate CJA, pentru a evalua obiectiv managementul acestora. Acest audit nu a fost realizat, pentru a vedea dacă se impune o schimbare de management. Mai mult, dacă se face o schimbare, trebuie făcută legal, să nu avem de suportat ulterior daune şi să avem decizii anulate de instanţe de judecată. Nu noi am făcut contractele de management al celor de la Apă-Canal, ci cei care acum vor să-i schimbe”, a declarat Florin Tripa.

„Sunt câteva aspecte care sunt neclare, de exemplu în relaţia cu BERD, care ar trebui să avizeze orice reorganizare a societăţii, ceea ce din câte ştim nu s-a întâmplat. În aceste condiţii, totul pare o răfuială între grupări de interese. Nu cred că este normală o astfel de acţiune în forţă doar pentru că Gheorghe Falcă nu se mai înţelege cu Gheorghe Bănăţean. Nu trebuie să avem în vedere relaţiile între persoane, ci interesul arădenilor şi al societăţilor din subordinea Consiliului Judeţean. Având în vedere aceste aspecte, am decis să ne abţinem la vot”, a mai spus consilierul judeţean Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad.

Loading...
  1. Ce argument mai tare ca si pretul apei vrei d-le TRIPA.La atitudinea care ai avuto Tripa si la-ai tras si pe Marius dupa tine ai pierdut multe voturi.AICI ESTE VORBA DE BANII ARADENILOR.Felicitari votuli pentru.

    Raspunde
  2. Tripa te depunctezi singur si sigur!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.