Florin Tripa: Cei de la CJA anunță că sute de kilometri de drumuri vor fi reabilitate. Aceleași sute pe care le anunțau și în 2016

Florin Tripa: Cei de la CJA anunță că sute de kilometri de drumuri vor fi reabilitate. Aceleași sute pe care le anunțau și în 2016

Florin Tripa, deputat al PSD Arad, susține că șefii liberali ai Consiliului Județean Arad sunt în plină campanie electorală și mimează din nou interesul pentru reabilitarea drumurilor județene.

Deputatul social-democrat spune că Marinel Cionca și ai lui se plâng că nu pot să înceapă lucrările din cauza lipsei bugetului de stat, dar uită să le spună arădenilor că președintele Iohannis este cel care blochează acest buget, prin retrimiterea legii în parlament.

 „Cum se apropie campania pentru europarlamentare, pe cei de la CJA i-a apucat cheful de muncă și anunță că sute de kilometri de drumuri vor fi reabilitate. Aceleași sute pe care le anunțau și în 2016, tot în campania electorală. De data asta, zice Marinel Cionca, prin vocea unuia dintre fluierașii săi, totul e pregătit «numai să se voteze bugetul», asta fiind cauza pentru care nu s-au apucat ei de reabilitat drumurile județene. Să presupunem că cei de la CJA nu mint iar cu nerușinare, cum o fac de doi ani de zile. Păi atunci, domnule Marinel, spune-le arădenilor că tătucul tău Iohannis a atacat bugetul la Curtea Constituțională și s-a făcut de râs, pentru că legea e în regulă, iar apoi, ca să pună bețe-n roate până la capăt României, a retrimis legea în parlament. Domnul Marinel ar trebui să le spună arădenilor că din cauza lui Iohannis și a celor de la PNL care-l aplaudă frenetic nu avem la ora actuală buget de stat, buget al consiliului județean și bugete ale primăriilor. Din cauza lui Iohannis, nu există buget pentru PNDL și nu se pot aloca fondurile pentru drumurile județene, pentru spitale, pentru străzi, școli, grădinițe, rețele de de canalizare și apă în comunele și orașele județului Arad. Asta ar trebui să le spună arădenilor domnul Marinel și compania, atunci când îi cheamă să voteze la europarlamentare“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.