Florin Tripa: „Conducerea CJA lasă de izbelişte Staţiunea Moneasa, dar se laudă cu Ziua Turismului Arădean”

Florin Tripa: „Conducerea CJA lasă de izbelişte Staţiunea Moneasa, dar se laudă cu Ziua Turismului Arădean”

Deputatul social-democrat Florin Tripa este revoltat pe conducerea Consiliului Judeţean Arad, deoarece consideră că această instituţie acordă o importanţă tot mai scăzută staţiunii Moneasa şi evenimentelor care au loc, an de an, aici.

Florin Tripa afirmă că deşi CJA organizează Ziua Turismului Arădean, Staţiunea Moneasa, cea care atrage anual foarte mulţi turişti, este marginalizată de conducerea liberală a instituţiei pe motivul că Moneasa are primar PSD, lucru care nu convine conducerii CJA.

„Este inadmisibil să organizezi Ziua Turismului Arădean şi să îţi baţi joc de Moneasa. Teatrul de vară din staţiune este într-o stare dezastruoasă, lucru semnalat de presa locală din Arad. Am purtat discuţii cu primarul comunei Moneasa şi acesta şi-ar dori ca acest teatru de vară să treacă din subordinea Consiliului Judeţean Arad în administrarea comunei Moneasa. Consilierii judeţeni ai PSD vor face un demers în acest sens pentru ca acest loc de spectacole să fie reabilitat şi adus la standarde civilizate. De asemenea, un eveniment important care era organizat de Consiliul Judeţean Arad la Moneasa, Târgul Meşterilor Populari, a fost desfiinţat de instituţia condusă de Iustin Cionca. Acest eveniment are o tradiţie de 16 ani, iar în cadrul târgului zeci de meşteri populari îşi expuneau produsele. Era un punct de atracţie pentru staţiunea de la poalele Munţilor Codru-Moma, însă administraţia judeţeană are, din păcate, alte priorităţi. Faptul că şi starea drumurilor care duc către Staţiunea Moneasa este dezastruoasă, reprezintă o altă pată pe obrazul CJA. Am impresia că asistăm la distrugerea premeditată a Staţiunii Moneasa. Aşa cum Gheorghe Falcă a distrus Ştrandul Neptun, Iustin Cionca se pregăteşte să pună pe butuci Staţiunea Moneasa”, a spus deputatul PSD Florin Tripa.

  1. Esti un dobitoc domnule deputat Tripa, cand s-au facut intalniri la Moneasa pentru a fi stabilite anumite masuri de dezvoltare a statiunii Domnul Primar al Monesei nici mcar nu a binevoit a se prezenta la sedinta, deci?…..

    Raspunde
  2. domnule tripa in afara de a spune multe prostii si minciuni concret ar trebui sa veniti cu solutii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.