Deputatul Florin Tripa cere DEMISIA conducerii CJA, pentru că nu a depus documentația pentru proiectele de drumuri și spitale finanțate de Guvern

Deputatul Florin Tripa cere DEMISIA conducerii CJA, pentru că nu a depus documentația pentru proiectele de drumuri și spitale finanțate de Guvern

Deputatul al PSD Arad, Florin Tripa, solicită demisia întregii conduceri a Consiliului Judeţean Arad, conducere pe care o acuză de incompetenţă.

Parlamentarul arădean spune că instituţia condusă de liberalii Cionca, Bîlcea şi Boghicevici nu a depus la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) nici o documentaţie pentru proiectele de drumuri şi spitale finanţate din banii guvernului.

„Am fost prezent la Ministerul Dezvoltării pentru a vedea care este stadiul proiectelor depuse de autorităţile din judeţul Arad. Mi-am propus să ajut autorităţile, dacă este cazul, cu aceste proiecte finanţate de Guvern. Am fost total surprins să aflu că la Registratura Ministerului Dezvoltării nu există nici o documentaţie transmisă de către Consiliul Judeţean Arad, în ultimele săptămâni, deşi mai multe proiecte au primit finanţare din partea Guvernului României. Noi, parlamentarii social-democraţi arădeni am făcut tot posibilul pentru a atrage fonduri guvernamentale spre Arad. Peste 120 de proiecte din întreg judeţul au primit finanţare de la Guvernul României prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) suma totală fiind de 644 de milioane de lei. Printre proiecte se află trei drumuri judeţene ce vor fi modernizate, reţele de apă, relete de canalizare, mai multe unităţi de învăţământ dar şi două unităţi spitaliceşti”, a spus Florin Tripa, deputat al PSD Arad.

 

 „Consiliul Judeţean Arad trebuia să trimită, până pe 30 octombrie, documentaţiile pentru proiectele depuse de această instituţie. Reprezentanţii PSD şi ALDE din CJA au şi votat pentru aceste studii, însă ceea ce a făcut CJA, sau mai bine spus nu a făcut m-a şocat. Mă refer la faptul că nu au depus documentaţiile pentru aceste proiecte, deşi în comunicatele de presă ale instituţiei au minţit cu nonşalanţă. Norocul este că Guvernul a prelungit acest termen pentru depunerea documentaţiilor necesare proiectelor cu încă o lună. Altfel, CJA pierdea banii ce fuseseră alocaţi pentru aceste proiecte. Este o ruşine prestaţia conducerii CJA. De aceea le cer celor din conducere să demisioneze de urgentă din funcţii, iar consilierii să aleagă o conducere competentă care să ducă la bun sfârşit aceste proiecte importante pentru judeţul Arad. În caz contrar avem şanse spre sută la sută să pierdem aceste proiecte”, a declarat Florin Tripa.

Loading...
  1. ARADENII cer demisia guvernului pentru ca aduce numai mizerie si face viata oamenilor un chin,Acest guvern este cel mai slab din ultimii 27 ani, iar parlamenarii PSD cei mai incompetenti si nocivi pentru ROMANIA,

    Raspunde
  2. SOCIETATEA CIVILA trebuie sa se implice in mod serios, ca la viitoarele alegeri sa fie demascati toti incompetentii si oportunistii , care vor sa faca politica.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.